Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо се понашаат Каљари како Манчестер Сити?..шо е ова акање од земја...па и овие Виола копилињата сега 18-0 ќе изгубат,ама против Интер ќе влезат во Јувентус mode и ќе не претепаат...се надевам Киеза нога ќе искрши до тогаш и пола тим ќе му се повреди за да неможат да одат по теренот.

Каљари зверови, најпријатно изненадување оваа сезона, пораз немаат Бог знае од кога, трети на табела (y)

Ova go dosudija ofsajd preeska?

Attachments

• IMG_20191110_185312.jpg
    IMG_20191110_185312.jpg
    317,2 KB · Прегледи: 65
Замислете пак некаков судиски циркуз да се случи вечер за Јувентус :pos: ...ќе падни форумот буквално..Милан како што се отепани уште тоа ќе му фали :D

Не ми се верува дека Парма-Рома пропуштив за Ливерпул-Сити :(

Замислете пак некаков судиски циркуз да се случи вечер за Јувентус :pos:
Ех, Милан се доволен циркус само по себе, не е потребен уште еден циркус елемент во мечот

Замисли што ми кажа еден миланист преска, а ги има многу такви верувам.
Сакам Милан да загуби само Интер да не го видам прв на табела...

Замисли што ми кажа еден миланист преска, а ги има многу такви верувам.
Сакам Милан да загуби само Интер да не го видам прв на табела...

Ги нема многу такви

Ova go dosudija ofsajd preeska?
ne, ali ona na flashscore ne moze izglea drugacie da pisue taka im e podeseno, prerano vleze lapadula, problemot e sto i gore 2ca igraci vlegoa prerano i pred nego, mozebi trebase penalot da bide povtoren. E sea pravilata ne znam kakvi se, zasto topkata ipak ne otide nakaj niv i oni ne ni mozea da vlijaat bilo kako tuka, a lapadula dade gol.
Sekako golot ne trebase da bide priznaen, ama prasanjeto e dali trebase da se povtori penalot ili odlukata da se ponisti golot i da se prodolzi so igra e ispravna.

Можиш да сватиш колкава е разликата во квалитет на Јуве во однос на Милан коа ќе ги погледнеш составите и ќе увидиш дека втората постава вечерва на Јуве е две класи подобра од првата постава на Милан.
Ај белким ќе изненадат вечерва и ќе извадат позитивен резултат :toe:

Не сум многу во тек. Дали МТВ ќе дава вечер пренос од Јувентус-Милан или толку беше ?

Не сум многу во тек. Дали МТВ ќе дава вечер пренос од Јувентус-Милан или толку беше ?
МТВ дава преноси само од мечевите што се играат во Недела од 12 и нешто (евентуално некогаш знаат од петок/понеделник или вонредно коло)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom