Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Diskutabilni odluki ima skoro na sekoj mec, za site ekipi. Za ili protiv, kako i da e, ama fokusot na javnosta nemoze da bide kon Lece ili Spal , kontas? Mislam bebe ke razbere , ne pa ti.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
А, фокусот е на Јуве затоооа штооо...?

Ако ти фали точакот од двор, прво ќе провериш да не ти е кај циганите. И веројатно таму ќе го најдеш.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.380
Поени од реакции
3.179
А, фокусот е на Јуве затоооа штооо...?

Ако ти фали точакот од двор, прво ќе провериш да не ти е кај циганите. И веројатно таму ќе го најдеш.
Далеку се од тоа. Имаат најдобар состав без конкуренција веќе 9 сезони...зошто вакви работи..стварно неразбирливо...

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.380
Поени од реакции
3.179
Добро е што успеа бар малку да си ја задржи рамотежата, онака пенал ко пенал, (налет) кој знае колку време ќе отсуствуваше од терените после овој старт за ПЕНАЛ.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ова е подобра.
EINbhUHX0AApnw_.jpg

Секако дека ќе не убедиш со сликава што ја постираше кога имаме милион видео снимки со супер резулуција, едно од нив е Seria A на јутубе...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Lelele majkooooo, jagotkata na slagot e deka Sladoledzija go napisal postot, odnosno e eden od tie sto pisuvaa. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
И увек во постот има "новото правило е", "од годинава правилото е", "од прееска е ова правило" хахахахаха

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Далеку се од тоа. Имаат најдобар состав без конкуренција веќе 9 сезони...зошто вакви работи..стварно неразбирливо...
Се слагам, пишав и поназад дека имаат прејак тим за вака цигански работи да праат па погоре стаиле и слика од допир со рака на Роналдо, заокружена со пеинт, кои патетики :pos:

Глеј го муабетот на магистрот со стативата и ќе ти стане јасно зошто нема датум за преговори.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.193
Поени од реакции
25.363
Lelele majkooooo, jagotkata na slagot e deka Sladoledzija go napisal postot, odnosno e eden od tie sto pisuvaa. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Хахаххаа имаше вакви бисери од опрацдувања и за поништениот гол на Икарди против Јуве кога Киелини доби мозолен удар и ја заеба.. ама за ова не знаев. Ова е ново ниво, ова со стативата е нешто надреално хахаххаа.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.380
Поени од реакции
3.179
Се слагам, пишав и поназад дека имаат прејак тим за вака цигански работи да праат па погоре стаиле и слика од допир со рака на Роналдо, заокружена со пеинт, кои патетики :pos:

Глеј го муабетот на магистрот со стативата и ќе ти стане јасно зошто нема датум за преговори.
Бесценет е моментот кога судијата свири пенал и овој станува со насмевка на лице....ебате машината, ебате (по втор пат)...
Чист изнуден пенал. (во 93-94 минута...бруки....)

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.618
Мене чисто од куртоазија ме интересира како е можно пред година/две да се слушаат пискотници по цел свет како пеналот на Бенатија врз Васкез не беше пенал бидејќи имало премал контакт и бил во 93+ минута а ова на Роналдо да е пенал?
Башка, како си се напасираа Роналдо и Јувентус, чудно едно! Едниот секој мини контакт е дајв, другиве секој втор судија е нивни.

П.С: Кај постот на Сладоледџијата а.к.а магистро уште е мистерија дали играчот на катанија со број 17 е всушност стативата ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom