Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Diskutabilni odluki ima skoro na sekoj mec, za site ekipi. Za ili protiv, kako i da e, ama fokusot na javnosta nemoze da bide kon Lece ili Spal , kontas? Mislam bebe ke razbere , ne pa ti.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
А, фокусот е на Јуве затоооа штооо...?

Ако ти фали точакот од двор, прво ќе провериш да не ти е кај циганите. И веројатно таму ќе го најдеш.

А, фокусот е на Јуве затоооа штооо...?

Ако ти фали точакот од двор, прво ќе провериш да не ти е кај циганите. И веројатно таму ќе го најдеш.
Далеку се од тоа. Имаат најдобар состав без конкуренција веќе 9 сезони...зошто вакви работи..стварно неразбирливо...

Добро е што успеа бар малку да си ја задржи рамотежата, онака пенал ко пенал, (налет) кој знае колку време ќе отсуствуваше од терените после овој старт за ПЕНАЛ.

Ова е подобра.
EINbhUHX0AApnw_.jpg

Секако дека ќе не убедиш со сликава што ја постираше кога имаме милион видео снимки со супер резулуција, едно од нив е Seria A на јутубе...

Јако беше тоа со Катанија и стативата. [emoji1]
deb6fdd5aea773ffdd6ac6e6190929d9.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Lelele majkooooo, jagotkata na slagot e deka Sladoledzija go napisal postot, odnosno e eden od tie sto pisuvaa. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
И увек во постот има "новото правило е", "од годинава правилото е", "од прееска е ова правило" хахахахаха

Далеку се од тоа. Имаат најдобар состав без конкуренција веќе 9 сезони...зошто вакви работи..стварно неразбирливо...

Се слагам, пишав и поназад дека имаат прејак тим за вака цигански работи да праат па погоре стаиле и слика од допир со рака на Роналдо, заокружена со пеинт, кои патетики :pos:

Глеј го муабетот на магистрот со стативата и ќе ти стане јасно зошто нема датум за преговори.

Lelele majkooooo, jagotkata na slagot e deka Sladoledzija go napisal postot, odnosno e eden od tie sto pisuvaa. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Хахаххаа имаше вакви бисери од опрацдувања и за поништениот гол на Икарди против Јуве кога Киелини доби мозолен удар и ја заеба.. ама за ова не знаев. Ова е ново ниво, ова со стативата е нешто надреално хахаххаа.

Се слагам, пишав и поназад дека имаат прејак тим за вака цигански работи да праат па погоре стаиле и слика од допир со рака на Роналдо, заокружена со пеинт, кои патетики :pos:

Глеј го муабетот на магистрот со стативата и ќе ти стане јасно зошто нема датум за преговори.
Бесценет е моментот кога судијата свири пенал и овој станува со насмевка на лице....ебате машината, ебате (по втор пат)...
Чист изнуден пенал. (во 93-94 минута...бруки....)

Мене чисто од куртоазија ме интересира како е можно пред година/две да се слушаат пискотници по цел свет како пеналот на Бенатија врз Васкез не беше пенал бидејќи имало премал контакт и бил во 93+ минута а ова на Роналдо да е пенал?
Башка, како си се напасираа Роналдо и Јувентус, чудно едно! Едниот секој мини контакт е дајв, другиве секој втор судија е нивни.

П.С: Кај постот на Сладоледџијата а.к.а магистро уште е мистерија дали играчот на катанија со број 17 е всушност стативата ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom