Serie A 2018/2019

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

  • Да

    Гласови: 82 50,3%
  • Не

    Гласови: 32 19,6%
  • Интер

    Гласови: 28 17,2%
  • Рома

    Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

    Гласови: 7 4,3%
  • Милан

    Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

    Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

    Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

    Гласови: 3 1,8%

  • Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.454
Поени од реакции
5.423
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.313
Поени од реакции
7.450
^имаш имаш кажано баш со тие зборови, не ме терај пак да барам:sneaky:
Извини што му фали на Раџа Нинџа? 23 натпревари, 4 гола и 3 асистенции, Интер е пред е Рома за разлика од лани, немој дербиво да ве брца уште толку ќе го јадете.

Немој да ми кажеш дека Рома е ослабена ради тоа што си отишол виртуозот Скорпуски и диригентот Стротман...
 

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.848
Поени од реакции
8.694
Извини што му фали на Раџа Нинџа? 23 натпревари, 4 гола и 3 асистенции, Интер е пред е Рома за разлика од лани, немој дербиво да ве брца уште толку ќе го јадете.

Немој да ми кажеш дека Рома е ослабена ради тоа што си отишол виртуозот Скорпуски и диригентот Стротман...
Ништо не му фали, ама не испадна трансфер на векот како што викаше Стекот, купивте играч за 36мил на 30 години, кој успеал да одигра 23 натпревари и постигне 4 гола и 3 асистенции:toe:

Тоа што Рома е ослабена не директно кривица што го дадоа Најголан, си отидоа и Стротман и Алисон Бекер, купија играчи кои потфрлија и оние стандардните веќе потфрлија оваа година(Фазио и Џеко), нормално во години се, ваков Најголан немаше сам да ја смени ситуацијата на табелата во никој случај, до лани играше по 40+ цели натптевари, оваа едвај 20 со измени. Муабетов ми е далеку е од трансфер на векот, на страна фактот што ни дадовте млад играч, потенцијална ѕвезда кој веќе има 6 гола и две асистенции во дебитантска сезона играње прогесионален фудбал[DOUBLEPOST=1555748811][/DOUBLEPOST]
Од аспект на тоа како е земен друже, за младинец + Сантон и 20 и кусур милиони. Јас не велам дека не утнав/ме во проценката за Раџа, односно не во проценката него дека не покажа ништо во Интер оваа сезона, ама лани летото верувам дека не постои човек што не би го земал Раџа под тие услови. Јебига не сме баба Ванѓи сите па да знаеме кој ќе успее кој не. :) Од друга страна за 34 годишен играч 100м и огромна плата за мене не е исплатлива инвестиција, а дали ќе сум во право или не ќе видиме откако ќе си отиде од Јувентус, сега џабе ќе лупаме во празно.
Океј тоа, реално ти кажав јас уште тогаш, поголеми беа шансите Раџа под Спалети да ја повтори сезоната(2016-2017) во Рома под Лучијано каде постигна 14 гола и мислам 9 асистенции, а од друга страна очекував од Заниоло да има позајмица во Сасуоло каде во најдобар случај ќе станеше играч од 10мил, просек за екипа како Самдорија, како овие Бенаси, Базели итн.. али ја спомнав и онаа помалку очекуваната варијанта каде кажав дека Раџа е проблематичен, каде покрај тоа што ја сакаше Рома, правеше глупости, беше казнуван и си ќутеше и си викав дали Спалети ќе биде доволен да ја држи професионалноста во него, плус каква мотивација ќе има оти си отиде од тимот што го сака, па си викав можеби ќе почне полека да си го лади. А од др6га страна кажав Рома ќе биде во голем плус доколку од тој младинецот испадне нешто посебно... сега за сега работите одат во таа насока, али не ја исклучувам можноста Заниоло од наредната година да биде непрепознатлив иако сите му предвидуваат светла иднина, едноставно многу такви млади талијани со светли иднини ги нема никаде, во последните 10-15 години 80-90% од таквите не направиа кариери какви што им предвидуваа, затоа сум внимателен и со Заниоло
 
Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.838
Поени од реакции
23.081
Ne pokazaa ubava snimka ama ovde moze imase cist penal za Parma.

Последниот кадар што го оуштија се гледа дека Донарума стига до топката прво, и коментаторов кажа одлична одлука на судиите
 

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Друже, што ако не е Морати на чело на клубот, навивачите нема никад да дозволат такво нешто. Икарди во Јувентус може да оди само ако нашиве договорат некоја размена со Дибала, на друг начин НУЛА ПОСТО се шансите за тоа. ВОВ ќе ме цитирале летоска, јакиот кур на форум ако ме цитираат, еве нека отиде Икарди во Јувентус летоска прв ќе напишам пост каде прво ќе му го ебам комплетното семејство па после ќе признаам дека сум згрешил, ама знам дека нема тоа да се деси така да џабе муабетиве.

И кај сум рекол дека Раџа е трансфер на векот? Реков дека е многу добар дил, и уште го мислам тоа без разлика што флопна во неговата прва сезона. За Роналдо ќе видиме, сега за сега испаѓа дека бев во право. :)
Kako si vo pravo koga Kiki garantirase i toa i go napravi 20+ gola u liga plus rejtingot na klubot se iskaci za nekolku skalila pogore..
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.245
Поени од реакции
41.600
iim iskocile li nekad matematikite od komsiskiov fan klub, lani smesta koga pocnaa so matematiki za inter da ne ide ls, uz sitenje i seirenje, umrea od smrt zadnje kolo, sea pred inter, ke gi stignele pa prestignele i pred niv ke bile, izgubija od mrtov inter i sea imaat pogolema negativa, sea navodno lesen raspored, racunati bodovi, zz pak dobivaat. Brej usti prokleti ...
A i ne znam za poslednovo, od kaj toa milan ima lesen raspored, protiv site sto igraat ili za evropa se borat ili za opstanok, najezivi utakmici u kalco se tie, mrtvi betoni.
Vecer za inter slozno site :popce:
 

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.010
Поени од реакции
6.040
Секако има уште 3 сезони. Ќе видиш наредна сезона слично кога ќе се деси, и кога ќе побара да се спакува.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom