Трибиани
Ванда Вештерката
Како за денес не знаеш? Ти виде игра со рака?
И денешното е кражба,немам збор за тоа..ама ајде да не помислат дека сум субјективен дека навивам за Интер па не го спомнувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како за денес не знаеш? Ти виде игра со рака?
Лани за Рома против Кротоне исто свирнаа крајно непостоечки пенал при постоење ВАР.Znam deka e losa snimkava, ama eve ja situacijata za kieza so atalanta, pri 0-0, gledana so var, i dosudena kako penal, bez razlika na kvalitetot, jasno se gleda tuka deka nema penal.
@Dejan <3 Viola za ova ti zborev, nema sto da se debatira, ova e uste eden klasicen primer deka sudiite svesno nosat nekoi odluki, znaci ne moze nekoj da me razubedi vo sprotivnoto, imas pred tebe hd snimka, usporeni snimki, 300 agli, i gledas sto i kako se slucuva, i pak pokraj sve toa, se sviri penal.
Objasnuvanjeto moze da bide edno i edinstveno, pricinite za odlukata nepoznati, ali toa vo momentov i ne e bitno, ama zatoa ligava i ponataka ke tone, a italija i na klupsko i na nacionalno nivo ke sonuva za poznacitelni uspesi ..
skandali, kriminal, finansiski malverzacii, namesteni natprevari, ckartni stadioni, poluprazni stadioni, sve toa e sinonim za Italija i fudbalot u taa zemja.
Лани за Рома против Кротоне исто свирнаа крајно непостоечки пенал при постоење ВАР.
Исто и за Јувентус против Аталанта кога свирнаа рака на Петања, а тој ја удри со рамо.
На Џенова-Јувентус за Џенова свирнаа пенал иако играчот над кој беше направен прекршокот беше во офјсад.
Поентата ми е дека имало и досега необјасниви и големи грешки и дека не може да се зборува за намера. Едноставно притисокот во тој момент си го прави своето, некои судии ја губат смиреноста и не се сигурни во она што го гледаат, па затоа остануваат при првичната одлука. Исто така кога станува збор за одлуки при крајот на мечот, факт е дека се под влијание на своите претходни одлуки во текот на мечот.
Чист пенал е ова на Рома, среќа нога не му скршија на КоларовЛани за Рома против Кротоне исто свирнаа крајно непостоечки пенал при постоење ВАР.
Исто и за Јувентус против Аталанта кога свирнаа рака на Петања, а тој ја удри со рамо.
На Џенова-Јувентус за Џенова свирнаа пенал иако играчот над кој беше направен прекршокот беше во офјсад.
Поентата ми е дека имало и досега необјасниви и големи грешки и дека не може да се зборува за намера. Едноставно притисокот во тој момент си го прави своето, некои судии ја губат смиреноста и не се сигурни во она што го гледаат, па затоа остануваат при првичната одлука. Исто така кога станува збор за одлуки при крајот на мечот, факт е дека се под влијание на своите претходни одлуки во текот на мечот.
22i45А според стрелките на часовникот, како беше поставена раката на играчот?
![]()
2 минути до 9, if you know what I meanА според стрелките на часовникот, како беше поставена раката на играчот?
![]()
Ama cekaj sega, ama kako, ama zasto? Neli Juventus osvoi bez poraz taa sezona? Ama kako sega Milan osteteni?? Koj mu e kriv na Milan sto imal los menadzment? Kaj mozel Milan so Muntari da osvoi? Pa Barza, Boni i Gio najjaci...Да се потсетиме. Ова и со ВАР немаше да биде гол.