Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок и која ти е поентата?

Не ја сфаќаш? Или и ова е пенал со икарди, и тоа со бенатиа со каљари, и тој против каљари со јувентус, и ова денес со дамброзио, или ниеден не е. Џабе е вар ако со двојни стандарди се одлучува на крај.

Конечно дојде таа сезона. После цели 12 сезони... гнасните, никакви, морони, едно време ултра незгодни Киево ќе испаднат во Серие Б. "Летечките магариња".
После толку време нема да ги гледам на табела оваа екипа која е синоним за се што не е во ред со италија и италијанскиот фудбал години наназад.
Најместачки клуб у историјата на фудбалот. Екипа која имала најмал коефициент на икс (1.55) 2009та или 2010 - 11 сезона... И да, така и заврши утакмицата, нерешено.
Цели 2 месеци се дешаваше тоа.
Лани/полани просечна старост 30+ години. Да ви се посерам на амблемот жут гнасен.
Реџина на времето коа беше у прва лига имаше 1.20 за Х последните неколку кола..

ako ne bilo penal i Kieza stvarno dajvnal ondak trebase da jade kazna posto ja razgleduvaa situacijava komisija posle 2-3 dena i izleze deka e ispravna odluka :toe:
coek imase video znaci nema potreba da debatirame na video koe postoese i jasno se glease sto i kako se desi :)
A sea da ne gi spomnuvam drugite situacii od italija kade ne se svirele ocigledni penali ili pa se priznavale neregularni golovi i slicno, ne e isklucok samo toa so kieza, ima dosta primeri kade var debelo ja utnuval, denes bese posledniot, a vo idnina ke ima i drugi, u toa sum siguren.
Na kraj kraeva eve konkretno za denes, i sea imase snimka, se gledase, i jasno se vide kade udri topkata, pa pak se svirna penal, a rekov i ponazad, duri i direktno da go udrese vo raka, tie penali so var ne gi davaat. :toe:

Ako ne se lazam na Fiorentina im bese svirnat uste eden vakov smesen penal pred nekoe vreme koga Kieza sam se sopna a okolu nego nemase covek vo radius od 2 metri i sudijata pri Var dosudi na belata tocka. :D

Ок и која ти е поентата?

Еве само да не биде Јувентус, уште една одлука против интер од оваа сезона за чиста игра со рака и тоа види во каква ситуација.

Како е можно да се менуваат цело време стандардите стварно не ми е јасно и затоа е револтот од моја страна.

Јас незнам како по дифолт Јуве се споменува, како тие да ви се криви за тоа каде се наоѓате.

Тргнете го тој комплекс и лузерски менталитет.

Баталете бе јувентус, небитни се ко вчерашен весник

Јас незнам како по дифолт Јуве се споменува, како тие да ви се криви за тоа каде се наоѓате.

Јас со факти ти зборувам, никој не рече дека јувентус е крив за ова денес. Само давам примери што ми текнуваат во моментот, за да кажам дека џабе е вар.

Ќе беа појаки али играчиве го минираат Спалети.
hhh iskompleksiran si deka luzerpul ne osvaja коментари incoming.
Ќе се средат само трпение треба, еве најдобриот цео на светот Марота редовно се јавува во таа Драган Вучич емисија на Ванда па ќе ги нареди полека работите и ќе ги смири овие ѕвезди од играчи.

Јас со факти ти зборувам, никој не рече дека јувентус е крив за ова денес. Само давам примери што ми текнуваат во моментот, за да кажам дека џабе е вар.
Дај нека ти текне и на одлуки во корист на Интер, Наполи, Милан, Рома затоа што има и такви.

Ќе се средат само трпение треба, еве најдобриот цео на светот Марота редовно се јавува во таа Драган Вучич емисија на Ванда па ќе ги нареди полека работите и ќе ги смири овие ѕвезди од играчи.

:pos:

Кога некој се приближувал на Јувентус хаххаххахах :D:D:D, 22 бода разлика они се приближувале хахахххаах, неможам еј :pos::pos::pos:. Јувентус е крив, да се угаси лигата зошто управата на интер незнам колку години по ред игра пајдушко а не се бави со фудбал. Кој се бисер не ќе го прочиташ овде мајко мила. Точно е дека немаше пенал, али да го кривиш Јувентус зашо свиреле пенал против тебе во меч со Фиорентина :confused:.

Добро бе не скокај одма мислиш ни дишат у врат и грчевито се бориме за титула... гледаш дека секој бод им е потребен за ЛШ... како тргнала работава 5ти ќе завршат на крај... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom