Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа ќе биде дил на векот ако без пари го дадете:rolleyes:

21ceek8.jpg

Да ѕвонам у полиција:pos:

Па сега ми е криво што не го земаа летоска Видал, страшен тандем ќе беа со Раџа во средината. Двајцата бељаџии, пијаници, башка заедно ќе се тешеа за Рома и Јувентус...[DOUBLEPOST=1545826113][/DOUBLEPOST]Милан :pos:

Сеа ако не го избркаат Рино, никад нема да го сторат тоа

И добро која е поентата да вадиме постови од летоска и да се смееме за глупости? Е ај ако не требаше да плачеме пошто дошол Раџа, онака да пцуеме по управа и да сакаме да го вратат. За фудбалските квалитети кои ги поседува нема збор, играчиште е, проблем му е дисциплината. Нострадамуси ли сме па да знаеме дека ќе закасни на тренинг и дека ќе оди да се коцка? Башка не се знае можда по доаѓањето на Марота ќе се опамети и ќе проигра.

Ај сеа ќе идам у фан клуб Рома и ќе барам пост кај што Бумшакалака се израдувал на доаѓањето на Пасторе и ќе го дупам дека е флоп, бог да чува.

Па не сте нострадамуси ама напраивте ко цела управа на Рома да е ретардирана а уствари они знаеле дека ви продаваат скапано јаболко кое за кур не го бива ради неговата недисциплина. Мене искрено тоа ми е смешно, што ја праевте неспособна управата а уствари ви го собраа најталентираниот младинец, плус некој милион, плус се отарасија од проблематичен лик кој ваљда им јебел атмосфера у екипа.

И пола Кајгана летоска што коментираше против Мартинез дека е избеготина што не го зеде на СП :D

Пеја, да не те потсеќам дека Ловрен ти беше играчиште кога дојде од Сотон, па маме ли ти ебам јас твое. :D Значи од тогашна перспектива, од сегашна и од билокогашна Раџа е земен за евтини пари во однос на тоа колку вредел на маркетот. Плус да напоменам дека не е ни полусезона за да се прогласува за флоп и да се прават смешки за тој трансфер. Им дадовме раковиден играч со многу бубулици, 20 и кусур милиони и младинец за кој уште првиот ден реков дека не сум баш среќен што го даваме али ако може Раџа да понуди бар 2 добри сезони ваљда нема да ми биде криво. Сега за сега не го понудува тоа Раџа, изигра 3-4 добри утакмици, останатото повреден или пијан. Затоа и си доби казна од 100 000 евра и трибини против Наполи така да ќе видиме што ќе се случува периодов, наводно се извинил и решил да се докаже иако чисто се сомневам дека ќе се случи тоа.

На стефан му гу извадија низ нос глупостите за Раџа, и демек ај сеа што е поентава у ваѓање стари постови, а пола ден му проаѓа у барање стари постови на кајгана :pos:

Се изнадава голови Милан во последно време :icon_lol:

Залажува нивното 5то место, табелата е таква да до 12то место се само оддалечени 6 бода. Искрено повеќе личат на тим од тој дел на табелата, околу средината. Од овој очај не гледам да имаат план да излезат и тоа не зборувам само за сезонава, туку на долга стаза.

Пеја, да не те потсеќам дека Ловрен ти беше играчиште кога дојде од Сотон, па маме ли ти ебам јас твое. :D Значи од тогашна перспектива, од сегашна и од билокогашна Раџа е земен за евтини пари во однос на тоа колку вредел на маркетот. Плус да напоменам дека не е ни полусезона за да се прогласува за флоп и да се прават смешки за тој трансфер. Им дадовме раковиден играч со многу бубулици, 20 и кусур милиони и младинец за кој уште првиот ден реков дека не сум баш среќен што го даваме али ако може Раџа да понуди бар 2 добри сезони ваљда нема да ми биде криво. Сега за сега не го понудува тоа Раџа, изигра 3-4 добри утакмици, останатото повреден или пијан. Затоа и си доби казна од 100 000 евра и трибини против Наполи така да ќе видиме што ќе се случува периодов, наводно се извинил и решил да се докаже иако чисто се сомневам дека ќе се случи тоа.

Ако ми најдеш пост кај што викам дека Ловрен е играчиште, извади го да се смееме сите, нема проблем, само што искрено се сомневам дека сум имал такви постови, проколнат да е денот кога дојде во Ливерпул семе му ебам.

Него, како не може да се прогласува за флоп трансферот, кога сам кажа пред малку дека без пари би го вратил во Рома? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom