Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мојата тема, Серија А. :cool:
Тури и пепел на таа дечурланата од Премиер овде паѓа салам хумор.
No.1 на потфорумов без конкуренција. :kafence:

можеш како драгонскај он за парма навива демек , и ти почни за некое помало клупче така на пример интер хихихи

Мојата тема, Серија А. :cool:
Тури и пепел на таа дечурланата од Премиер овде паѓа салам хумор.
No.1 на потфорумов без конкуренција. :kafence:
Фан клуб Интер во времето на Мацари беше нешто невидено досега. Штета сега немаат таков харизматичен тренер :(

Абе друже, напрај си 5 акаунта како мене и напрај си ја интересна во француска лига 1, не зависи од други фан клубови, јас така си правам во фан клуб Рома:kafence:
Neli ovoj konjov blanco za Sreal Mreal navivase? :icon_lol:

FC Internazionale Milano can confirm that Radja Nainggolan has been temporarily suspended from football activity for disciplinary reasons.
Убаво се насадивме со раџа ама јбг...
Скоро исто ко Милан со игуаин и размената калдара/ил капитано [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Зошто исто? Дадоа играч кој после една сезона покажа незадоволство и плачеше да се врати назад, а вие дадовте еден од најталентираните и најнадежните играчи, а добивте проблематичен.

Со Калдара нашите добија добар млад дефанзивец, е сега немаше среќа со повредите ама пак е млад и ќе има време за него. Игуаин уште сега можат да го продадат на Челзи, а Наинголан на кого?

А некој да ја искоментираше ситуацијата синоќа за поништениот гол на Јуве... или небитно е тоа сега :icon_mrgr:

3:10

П.С. Наоѓаат кога да прават гомна Интер и Раџа, пред дуелот со Наполи...
:popce:

Зошто исто? Дадоа играч кој после една сезона покажа незадоволство и плачеше да се врати назад, а вие дадовте еден од најталентираните и најнадежните играчи, а добивте проблематичен.

Со Калдара нашите добија добар млад дефанзивец, е сега немаше среќа со повредите ама пак е млад и ќе има време за него. Игуаин уште сега можат да го продадат на Челзи, а Наинголан на кого?
Најголан ми мириса дека ќе јаде кучиња кај оризарите уште зимава.
Во интер мртвиот кутињо/пирло и компанија не најдоа место,не па заниоло.Сите видоа аир од неговото заминување,додуша сите сем Интер каде Најголан дебело потфрли.

Пс.Не е лошо малку да се поработи на самокритичноста и објективноста на форумов.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom