- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Пијан бил кога го кажал тоа. [emoji16]
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kazinata vo rim poveke pari davat za razlika od tie vo milano.Пијан бил кога го кажал тоа. [emoji16]
Пеја, да не те потсеќам дека Ловрен ти беше играчиште кога дојде од Сотон, па маме ли ти ебам јас твое.Значи од тогашна перспектива, од сегашна и од билокогашна Раџа е земен за евтини пари во однос на тоа колку вредел на маркетот. Плус да напоменам дека не е ни полусезона за да се прогласува за флоп и да се прават смешки за тој трансфер. Им дадовме раковиден играч со многу бубулици, 20 и кусур милиони и младинец за кој уште првиот ден реков дека не сум баш среќен што го даваме али ако може Раџа да понуди бар 2 добри сезони ваљда нема да ми биде криво. Сега за сега не го понудува тоа Раџа, изигра 3-4 добри утакмици, останатото повреден или пијан. Затоа и си доби казна од 100 000 евра и трибини против Наполи така да ќе видиме што ќе се случува периодов, наводно се извинил и решил да се докаже иако чисто се сомневам дека ќе се случи тоа.