Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каде имам кажано дека ќе е пропала инвестиција?
mnogu postovi imas takvi so izjava deka ne vredi da se davaat 100 milki za Kiki, ama me mrzi da gi baram, posto i taka i taka redovnite clenovi na temava znaat za tvoite izjavi...

mnogu postovi imas takvi so izjava deka ne vredi da se davaat 100 milki za Kiki, ama me mrzi da gi baram, posto i taka i taka redovnite clenovi na temava znaat za tvoite izjavi...
Тоа што според мене не вредат 100м за 33 годишен играч не значи дека ќе е пропала инвестиција, никогаш такво нешто не сум рекол. Јас зборев долгорочно, нека даде 3-4 сезони по 30 гола, нека ви донесе ЛШ и прв ќе пишам дека сум имал грешно мислење.

Тоа што според мене не вредат 100м за 33 годишен играч не значи дека ќе е пропала инвестиција, никогаш такво нешто не сум рекол. Јас зборев долгорочно, нека даде 3-4 сезони по 30 гола, нека ви донесе ЛШ и прв ќе пишам дека сум имал грешно мислење.

Никој не ни очекува на 33 години да изигра уште 3-4 сезони со по 30+ голови, тоа да се случи би било баш чудо. Како тим можат да си го дозволат, за разлика од другите екипи во Серија А, плус и ако им донесе ЛШ (па и со 10 битни гола во сезона а не 30+) ќе биде исплатлива инвестиција.

Никој не ни очекува на 33 години да изигра уште 3-4 сезони со по 30+ голови, тоа да се случи би било баш чудо. Како тим можат да си го дозволат, за разлика од другите екипи во Серија А, плус и ако им донесе ЛШ (па и со 10 битни гола во сезона а не 30+) ќе биде исплатлива инвестиција.
Затоа викам да почекаме.

Иначе Гатузо 0 измени денес а? :ROFLMAO: Се тркаат со Спалети по идиотизмот. :D

Затоа викам да почекаме.

Иначе Гатузо 0 измени денес а? :ROFLMAO: Се тркаат со Спалети по идиотизмот. :D

Спалети е доктор фудбала за Гатузо ако сме реални, доколку би ги споредувале овие двајца :D

Имаше 3 измени да напраи од 90та до 95та, да ја убие играта тотално и да си дојде дома со 3 бода од тешко гостување ама победи идиотизмот негов.

Мада знаејќи го него којзнае каква бонанца му се дешавала у тие 5 минути, забораил и дека е тренер и дека има измени да напраи и сфе.

океј е, во ред. сфативме. Купил ролекс на 20+ души. big fucking deal.

Ова со Икарди и Ролекс часовниците за цел тим ме потсеќа у школо кога еден соученик, син на најголемиот бизнисмен и на крај на школската година на цел клас ни купи тост, затоа што му беа сите 5ки. :icon_lol:

Или за роденден кога сите деца частат чоколадца од агроплод/витаминка кутија 60ден. а децата на богатите частат атлантис или рафаело....

Хахахаха дека останативе не лапаат по 3-4 милиона по сезона па сеа до неговиов ролекс им дојде, сами не можат да си купат. Глупи ви се споредбиве со децата што немале за рафаело и слично.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Па тоа е муабетот и нас тогаш не ни дојде за неговиот тост, ама важно се покажа дека само тој има пари, а на другите деца од дома немаат да им дадат 30 ден за сами да си купат. :D

Ајде без нервоза.Догодина Игуаин вака ќе ги части бакајоко и ко. и нема да ви пречи толку [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ајде без нервоза.Догодина Игуаин вака ќе ги части бакајоко и ко. и нема да ви пречи толку [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Само што Игуаин ќе части зашто си оди од Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom