Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува циганите да платат 35 мил или ќе бараат на рати или ќе понудат играч. За Бен Једер се пишува овие денови.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Ратите се веќе договорени уште од летото, никогаш не ни било договорено сите 35м да ги платат одма, баш и пред некој нивниот спортски директор изјави дека у секој случај ќе го откупат Андре Силва.

Ауу каква одлука донесе судијава. Како што стои ја прекина играта поради тоа што наводно топката не го напушти шеснаесетникот, ама дефинитивно е погрешно од репетицијата што се гледа.

Арно не е на другата страна ваков случај :icon_lol:

Sto kurac im e na site igraci pa i sudiive so cevenite linii ušljakani od karmin na faca?
Serie A players and Coaches will step on to the field this weekend with a red mark on their faces in a campaign fighting violence against women.

This is the second year of the initiative, which has also been embraced on social media over the last week.

Зошто беше поништен голот?да беше обратно ќе се напишеа 10 страни до сеа.
Зошто некад и на Јуве треба да им се поништи чист гол, не само на противниците

Не сум сигурен ни за правилово ама не ни видов повеќе од една повторена снимка ама од гол аут мислам дека сите играчи противнички мора да се надвор од 16ник а Роналдо не беше излезен. Пак ќе кажам, не сум сигурен.

Не сум сигурен ни за правилово ама не ни видов повеќе од една повторена снимка ама од гол аут мислам дека сите играчи противнички мора да се надвор од 16ник а Роналдо не беше излезен. Пак ќе кажам, не сум сигурен.
Такво е правилото, плус не смее топката играч да ја прими внатре во шеснаесетникот. Не само сите противнички, туку сите играчи мора да се надвор од шеснаесетникот.

Е сега проблемот е што мислам дека сите и беа надвор и немаше ништо нерегуларно за да се запре акцијата. Сепак една снимка добро би дошла, не покажаа баш за време на натпреварот како што треба.

Такво е правилото, плус не смее топката играч да ја прими внатре во шеснаесетникот. Не само сите противнички, туку сите играчи мора да се надвор од шеснаесетникот.

Е сега проблемот е што мислам дека сите и беа надвор и немаше ништо нерегуларно за да се запре акцијата. Сепак една снимка добро би дошла, не покажаа баш за време на натпреварот како што треба.
A vo slucaj drug igrac osven golmanot ako ja ispucava topkata od gol aut, dali golmanot treba nadvor od 16tnik da ceka?

A vo slucaj drug igrac osven golmanot ako ja ispucava topkata od gol aut, dali golmanot treba nadvor od 16tnik da ceka?
Хм кога вака го поставуваш прашањето, дефинитивно не.

Фактички за тимот што има гол аут важи тоа дека не смее никој да ја прими топка внатре во 16те метри, а веројатно смее да стои. Противниците мора да се надвор.

Перин ми изгледа многу посигурен и поквалитетен, не знам што се мота во главата на Алегри што цело време инсистира на полјакот.

Перин ми изгледа многу посигурен и поквалитетен, не знам што се мота во главата на Алегри што цело време инсистира на полјакот.
Veteno mu bese lani koga greese klupa na bufon deka starecov koa ke si otide ke bide 1 pik

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom