Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што беше со црвениов.. смешно.

Hahahaha bravo za milan, dve pobedi poklon gi dobija. Nema so, treba I srekja da imas.
Crveniot ne beshe, milion vakvi fauli imalo so zholti sto zavrshuvale.

Вакви екипи како Удинезе само вака да го примаат.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Коа немаш среќа со повреди ќе имаш ваке на крај [emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

crveniot totalno nejasno dosuden, onaka random mu dae crven a bese cist zut, neznam zaso od var ne mu javija deka odlukata mu e totalno pogresna, ali nema veze toa na kraj toj crnecot ja zaeba na sredina, ne ni mislam deka bese povreden tuku od pusti sram glumese nekoe ludilo.
Romanjoli prvo zema topka na sredina na kraj dae gol, neka mu e, da go odrzi gatuzo cela sezona dabogda u milan, ili bar do momentot koa konte ke najde nov angazman : )))

Steta iguain ako ne igra so juve, dosta dobar mec bi trebalo da e toa ako i on e na terenot, vaka desektuvani mnogu milan, valjda ne e nesto seriozno.

Зашо го дигна линискиот знаменцено??
По чист гол у живот не сум видел.

Ради вакви копита е добро што се има ВАР

Подсеќа на времето Милан.. стандардно си победуваа у 90+ . Имаа некој таков период, или некоја/неколку сезони шознам...

Зашо го дигна линискиот знаменцено??
По чист гол у живот не сум видел.

Ради вакви копита е добро што се има ВАР
abe i u zivo vaka na tv deluvase deka e ponapred kutrone, eve var da nemase ova ke bese ponisten gol i neviden sram.
dobro e sto glavniot ne svirna ili ne primeti deka ovoj krena zname zasto ne padna bas odma golot posle pasot na kutrone, tuku uste se tegavea napred viktorija igraa.
Ili eventualno glavniov ostail da se doigra do kraj akcijata, i toa moze da e slucaj, a ako e, svaka cast sto ne prekina igra.

Каков потег на Ромањоли секоја чест, одзема топка на крај и голот го даде :cuc: капитенски два пати по ред во 90+ носи злато вредни бодови во борбата за ЛШ

овие екипи и ваквите гостувања се клучни за влез у топ 4.

Каков слепец линискиот....
Најдобрата работа што ВАР оваа сезона ја има направено покрај сите оние грешки и глупи пенали кои беа досудени по прегледување на снимките.
6b7cd7f96983699985e21f69dda10670.jpg

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

crveniot totalno nejasno dosuden, onaka random mu dae crven a bese cist zut, neznam zaso od var ne mu javija deka odlukata mu e totalno pogresna, ali nema veze toa na kraj toj crnecot ja zaeba na sredina, ne ni mislam deka bese povreden tuku od pusti sram glumese nekoe ludilo.
Romanjoli prvo zema topka na sredina na kraj dae gol, neka mu e, da go odrzi gatuzo cela sezona dabogda u milan, ili bar do momentot koa konte ke najde nov angazman : )))

Steta iguain ako ne igra so juve, dosta dobar mec bi trebalo da e toa ako i on e na terenot, vaka desektuvani mnogu milan, valjda ne e nesto seriozno.

Првично инфо е дека не е ништо сериозно и ќе игра со Јуве

Абе и мене ми се виде дека е офсајд од прва, буквално во дел од секундата се промени распоредот на играчите, среќа има ВАР па немаше неправда. Само што го дадоа пасот кон Кутроне личеше дека е позади играчите на Удинезе, барем на прв поглед.

Јас не гледам како Милан може да направи нешто повеќе против Јувентус, едноставно преслаби се за нив моментално. Едино некој гол од прекин па после бранење со 11 души.

Абе и мене ми се виде дека е офсајд од прва, буквално во дел од секундата се промени распоредот на играчите, среќа има ВАР па немаше неправда. Само што го дадоа пасот кон Кутроне личеше дека е позади играчите на Удинезе, барем на прв поглед.

Јас не гледам како Милан може да направи нешто повеќе против Јувентус, едноставно преслаби се за нив моментално. Едино некој гол од прекин па после бранење со 11 души.

Не дека Јуве е у некоја јака форма ама пак мислам дека се ептен прејаки, коа сакаат ваљда можат да не потопат а башка ние иаме и 10000 повреди.

Небитно, никој не очекува 3 бода од Јуве ама таа со Лацио мора да се добие.

Утакмицава пич мајчин, имаше Милан пак доста шанси и на крај трилер завршница број 3 у низа, добро и смирено ја одиграа на крај, Сусо немаше прилика да шутира при тој напад, имаше двајца пред него шо го блокираа.

Ромањоли звер, капитенски пак ја закова ама среќа шо има ВАР и шо овој пушти акцијата да отиде до крај иначе ќе беше бродолом од пцовки на форумов.

За со Јуве у најмала рака треба да се вратат Џек, Чалханоглу, Калабрија и Игуаин па што биде нека биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom