Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Киеза изигра страшна партија... Малку е себичен на моменти, но млад е и желен за докажување, до некаде разбирливо е. Трампа за перишич глава за глава и на коњ сме. :icon_mrgr:

Hhahahahahaha za so dobile penal a placat na temava dve godini, mrs, bukva da ne procitam....

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ако ова на Игуаин е пенал(2:50), ова денеска беше за 10пенали.

пс. На истата утакмица имаше уште еден непостоечки пенал тоа над Пјаниќ.

Пеналот си беше чист, не тропајте глупости.

Једино спорен момент е фаулот на Азамоа, го лупна по колено и според мене тоа требаше да биде втор жут.

Никој не и крив на Фиорентина што промашија зиљон шанси и дозволија Дамброзио да им даде гол

Џенова од каде го ископаа овој напаѓач, ако продолжи вака ќе земат убава пара.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Многу добар гол ни закачи оној од Удинезе, среќа тепавме, иначе ич немаше да го спомнам :icon_mrgr:
И што гол закачил, го акна играчот на Лацио у глава и влезе у гол. Не се важат маказиве :kuracc:

И што гол закачил, го акна играчот на Лацио у глава и влезе у гол. Не се важат маказиве :kuracc:
Абе бегај ајде, срце у пети ми беше после голов па се' до крај на утакмица, се улетаа ко нездрави, и Стракоша не' спаси неколку пати.. им ебам тоа Удинезето

Neka ostane i ova tuka, da se znae koi se tie dve arsini na sudiite vo italija.

FB_IMG_1538005161928.jpg

:pos::facepalm: Немој да се лутиш ама неверојатно глуп пост. Ја немаш ни гледано уткмицата сигурно, а ако ја гледаше тогаш инстантно станва 10x пати поглуп постот.

Секогаш кога немате аргументи се вадите на тоа глуп човек или глуп пост.

Ист фаул, можеби ова на Пјаниќ беше уште поопасен бидејќи не ни ја тргна ногата, туку буквално го прегази до крај, за разлика од Весино кој откако го направи фаулот примети дека згреши и ја тргна ногата во ист момент.

Јас се чудам како не ви е срам, остај што добивате помош баш кога ви е најпотребно, па уште и ги оправдувате овие грешки на судиите со смешни мислења како ова твоето денеска.

Јас не се чудам веќе со вас, бидејќи вие кога можете за чист пенал, и тоа за играње со рака во 16метри да негодуваде како тоа било непостоечки ова е ништо.

Секогаш кога немате аргументи се вадите на тоа глуп човек или глуп пост.

Ист фаул, можеби ова на Пјаниќ беше уште поопасен бидејќи не ни ја тргна ногата, туку буквално го прегази до крај, за разлика од Весино кој откако го направи фаулот примети дека згреши и ја тргна ногата во ист момент.

Јас се чудам како не ви е срам, остај што добивате помош баш кога ви е најпотребно, па уште и ги оправдувате овие грешки на судиите со смешни мислења како ова твоето денеска.

Јас не се чудам веќе со вас, бидејќи вие кога можете за чист пенал, и тоа за играње со рака во 16метри да негодуваде како тоа било непостоечки ова е ништо.
И јас истото не мие јасно како од Август досега не застанвте со плачење секој ден по 2-3 страници само некој крив вие, само за вас неправди, само споредвате било која ситуација си лани ако нема лани ќе најдите ако треба од 98ма и тако даље. Ако продолжете. Со првата реченица покажваш колку е глуп постот а ако навистина го гледаше мечот и го коментираш ова истото тогаш сочуство. Види си ги коментарите твојте, баш твојте на темава поќе коментираш за Јуве од било кој Јувенташ па можеби поќе од трендо. :toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom