Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mislese deka asamo uste u Juve igra pa ne mu dade 2or zut hehr
Не бе па и ти, најоштетени се во првите пет кола, не греши душа. За најпоштениот тим во универзумот најде да збориш.

Не заслужи денес Фиорентина да загуби, нарочито во второ беа многу подобри и поконкретни од Интер.

Киеза е страшен играч, ќе се офајди оној што ќе го прибере, а како по обичај тоа ќе биде Јувентус. :D

И не серете чист пенал беше тоа.

Ако има пенал на интер,помош се смета а? Без разлика дали бил или не.
И да,реалност на место.Она од Асамоа било за втор :pos:

Киеза е скапаница тешка, а земе топка само да дрибла и он гол да даде, покрај се останато што поседува.

pa realno cist penal bese, zasto topkata bese upatena kon ikardi, ovoj dovolno smeni pravec i go uspori dvizenjeto na istata ... so raka.
Penal e ova kako i da ja vrtime, glupo napraven, ne mu ni bese u prirodna polozba rakata, obicno tuka igracite pozadi grb gi stavaat koga branat.
не заебавајте бе едвај ја допре,ниту пак правец и смени

нејсе честито победа

нејсе честито победа
Лош е аголот, али мислам дека и те како смени правец, некој нека стави ако има подобра снимка.

нејсе честито победа
Епа брат идеше накај Икарди топката овој малце ја допре ама доволно за да смени правец и да не дојде до него. Башка не е ова класична ситуација кога играчот е преблиску до другиот играч па нема време да изреагира и раката да е во природна положба.

нејсе честито победа
kako ne smeni pravec, vidi kade se upati a kade posle dopirot, poise od dovolno za da ne dojde do igrac, spremen da dade gol.
Sto ima veze dali e jak udarot ili mlak, ili edvaj, koga vlijael direktno vo konkretniov slucaj topkata da ne dojde do napagac na inter.
Penal e ova, spored site pravila koi postojat u fudbalov, nemase osnova da ne go svirne. I tie od VAR sobata mu sugeriraa deka e penal, i samiot se uveri otkako ja vide snimkata, deka e penal, i ednite i drugite istoto go potvrdija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom