Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа со селата се клучните бодови. Џабе ти е тебе убав скор со фаворитите ако губиш од селата. Незнам мое мислење е дека човекот за во Интер не е, неможе со ваков состав да изгубиш од Сасуоло и капак на се не е прв пораз од овој тим. Многу многу поквлаитетен состав има Интер за да губи од екипа составена од нивен младинец Манганели и компанија.
И според мене не е, ама веќе кога е донесен нека го остават да проба да оствари тоа што зацртале. Нема везе, Мурџо против Бари киксаше кога освои триплета, не е проблем киксот, ама ако планира вакви глупости да прави со Азамоа во средина а Далберт лев бек нека си ебе матер.

Абе знам дека изгубивме, ама зашо никој не пиша дека Андре Силва испуцал хет трик за Севиља бе хахахаха

Днска теренот ист ко по аргентинските села кај што играл Латуро до вчера, и он место најдобар да биде најлош на утакмицава

Мене искрено малце незгодно ми паѓа од тоа каков ебење од тандем ќе бидат Икарди и Мартинез, дај да дадеме некоја петиција до ФИЦГ да не бидеме волку јаки, чисто од почит према другите екипи.

Ја прифатиле петицијата од ФИГЦ да не бидете толку јаки

:pos::pos:

Она од Асамоа не е пенал.Она може да се свирне пенал само ако судијата го фаворизира некој тим.Јас ако се прашувам П од пенал нема онде.
Тоа од Сасуоло е 50-50 ситуација.Далеку е од чист пенал како што сакате да го прикажете,ама па и не е нешто грабеж да се свирни.Тие што викате дека е чист пенал,да беше тоа истото на спротивната страна ќе пишувавте : "'Не бладајте,П од пенал нема''
Општо познато е дека фудбалскиве теми се полни со реалност :D

Не дека сум за Интер ама не да не е смешно ова... Нарочито што истата Рома го изеде на спектакуларен начин за Малколм. :)

Добро, смешен им беше админов до пред некое време ама почна да ги преминува границите со глупости, не знам што да кажам, ваљда го интересира број на mentions & tweets reach за да покаже аналитика пред газдата :D

Не дека сум за Интер ама не да не е смешно ова... Нарочито што истата Рома го изеде на спектакуларен начин за Малколм. :)
Па добро и сами се тролаа со Малком како што се сеќавам... истото беше и со презентацијата на Н'Зонзи, демек имал придружба и воздушна и копнена, за да повторно не им го 'украдат' и овој играч.. и ако се сеќаваш во пресрет на пријателската со Барса го тргнаа името на Малком.. и сето тоа е ради поголема популарност

Политано требаше да го стави за да ги насмее Интерашиве.
После вчерашниот пораз од теренот и рефлекторите не им е до смеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom