Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_the_Terrible
Иван ПеришиЌ-Иван грозниот/ужасниот.
Или со други зборови кур се тресе у ладна вода е компарацијава ама ај...
Доста бе, ради таа фаца ужасна ќе го гледавме Интер пак во четврток наместо вторник и среда. :D Еј од неговата фаца се одби и директ у гол влезе, а упатениот удар на Марушиќ у Бергамо идеше од што беше лош. :D

Кој игра лево крило во Интер? Знаеш ли како изгледа таа појава?
Другарче, Перишич е одличен играч. И за Интер и за Хрватска. Интер е најслаб во средниот ред, десно крило земаа ( Политано) Десен бек земаа, Нианголаан ќе видиме како ќе се снајде, Вецино ми се свиѓа како игра само он е дефанзивец. Креатор на игра фали, Сеа Нианголан , брозович како ќе се снајдат у таа улога ќе видиме. Криво ми е само Ковачич што не го земаа иако имаше шпекулации, Видал е стар веќе, Модрич исто така само што Модрич е магионичар со топка у нозе чД
Остани ми поздравен

Другарче, Перишич е одличен играч. И за Интер и за Хрватска. Интер е најслаб во средниот ред, десно крило земаа ( Политано) Десен бек земаа, Нианголаан ќе видиме како ќе се снајде, Вецино ми се свиѓа како игра само он е дефанзивец. Креатор на игра фали, Сеа Нианголан , брозович како ќе се снајдат у таа улога ќе видиме. Криво ми е само Ковачич што не го земаа иако имаше шпекулации, Видал е стар веќе, Модрич исто така само што Модрич е магионичар со топка у нозе чД
Остани ми поздравен
Секое добро пријателе.

Најди еден ебан пост кај што го зборам ова и сместа бришам јузер.Ако не најдеш,извини се и затни ја лоповската муцка на подолг период.
Другар намали доживљај, оди олади се некаде, и врати се пак..

Ниту те цитирав, ниту те прозвав, од кај се пронајде во постов не знам, така да, шетај...

Ќе ги има многу наскоро ако Алегри стварно излезе со таа формација што се шпекулира по нетов...Барѕали 40 годишен фудбалер на десен бек

Ќе ги има многу наскоро ако Алегри стварно излезе со таа формација што се шпекулира по нетов...Барѕали 40 годишен фудбалер на десен бек
Ако излези со Барзаљи, Бонучи, Киелини сигурно нема да е десен бек Барзаљи туку ќе играме 3-5-2.

Сеедно каде и да игра, против солидна уиграна екипа, со брзи навални играчи, опасни на контри ти искачаш со човек што е со едната нога у гроб.. Да играме против Фросиноне, Парма нека го пушта ама на дерби натпревари...

Ќе и го ебам на Кики тоа рачето ала Меси.

Роналдо без Марсело ко подрум без ајвар.

Како да му кажа СМС "Јебем ти маму" на судијана за жутиот хаха.

Dobra asistencija, ni Welbeck ne mu e ramen :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom