Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Слабо беше изведен пеналот.

Иначе [emoji23]
c97a85a4fc893b110e95b3ec2b59987f.jpg

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Ептен слаб пенал, али јебига тоа.

Од кој га зеде топката знаев дека ќе промаши, ама мислевќе ја дувне над гол а не ваќе ка жениче некое дека ќе изведе.

Абе дечки не сум го глеал многу Јуве сезонава, Пјанич олку е паднат у форма, или само днска е слаб?

Абе дечки не сум го глеал многу Јуве сезонава, Пјанич олку е паднат у форма, или само днска е слаб?

Месец и више играше во 99% од натпреварите играше по 90 минути. Кедира се врати со МанЈу, а беше од Јанг Бојс аут. Чан е исто долго време аут и само 3 беа у средина(со Матуиди и Бентанкур).
Може да е тоа.

Игуаин :cautious:

Полуде Пипита :)

Барем пола од ова говнава да го имаја неговиот менталитет и карактер Милан ќе личеше на тим.

Алегри му еба мајката на Гатузо на тактичко план, полесна победа јуве на сан сиро немал од кој пратим ја фудбал

Барем пола од ова говнава да го имаја неговиот менталитет и карактер Милан ќе личеше на тим.

Алегри му еба мајката на Гатузо на тактичко план, полесна победа јуве на сан сиро немал од кој пратим ја фудбал
Лани беше полесна.. исто 0-2 али прелесно беше..

Ви пишав дека Јувентус против Милан во било кое време нема шанси да влези со 'Каљари/Џенова' пристап..некое чудо треба да се случи за Милан со онаков мизерен тим да му извади нерешено на Јувентус.

Selski mentalitet,go ostavi timot na cedilo protiv Lazio utakmica koja e duplo povazna od ovaa. Treba da se bide golem i vo poraz.

Кики гризе кон врвот, учествувал вкупно во 13 гола за тимот (8г + 5а), највеќе од сите играчи у Сериа А... Се ближи денот кога ќе избие на врвот на листата на стрелците..

Selski mentalitet,go ostavi timot na cedilo protiv Lazio utakmica koja e duplo povazna od ovaa. Treba da se bide golem i vo poraz.

Чим Бенатиј утакмицава не доби барем еден жут она беше престрого црвен, и го разбирам.

Немаше ништо селско у потегот.

Полуде он после црвениот

Испосра се деТе

Многу сакаше да даде гол. Умираше од желба. Посерувањето прво почна со промашениот пенал. У второ полувреме Бенатиа не му даде око да отвори што дополнително го изнервира. Капак на се му беше што Роналдо фати да го смирува:icon_mrgr:. Плус цела недела не тренераше ради повреда и веројатно не беше ни доволно спремен.

Епа јбг бајо, ни је ти ово Беневенто

@Vatren

Сега за раката на Бакајоко не пишуваш каде со ова судење :(

Или се убеди дека не е измислено она што ти го пишав минатата недела?
Не бев во можност да ја гледам текмата за да ти одговорам за конкретната ситуација, но сите такви контакти (вклучувајки го и тој на Шкринијар лани) оставени се на судиско убедување и доста често не се судат, иако директно влијае на акцијата. Пошо не знаеш кај ќе се одбие топката при таков центаршут.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Фрустрира помошта на Јуве во ситни дуели, кога треба да биде жолт а не добиваат, кога треба да биде фаул а не им го судат и така натаму. Нема за обичен фаул да добие противнички играч црвен директен ама ќе им сецка акции, ќе им јебе матер, до лудило ќе ги донесе. Не знам само Игуаин што се праи глуп, до вчера играше во црно-белиот дрес и беше свесен за таа ситна, условно кажано неприметна помош што ја добиваат.

Нејсе, ова беше свирнат фаул за Јуве :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom