- Член од
- 19 февруари 2015
- Мислења
- 1.772
- Поени од реакции
- 2.075
Epa neka idat oni da izveduvaat , ako koj se be tie komentatoriКоментаториве убедени дека пеналот бил добро изведен... ми изгледаше како слаб удар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa neka idat oni da izveduvaat , ako koj se be tie komentatoriКоментаториве убедени дека пеналот бил добро изведен... ми изгледаше како слаб удар.
Абе дечки не сум го глеал многу Јуве сезонава, Пјанич олку е паднат у форма, или само днска е слаб?
Лани беше полесна.. исто 0-2 али прелесно беше..Полуде Пипита
Барем пола од ова говнава да го имаја неговиот менталитет и карактер Милан ќе личеше на тим.
Алегри му еба мајката на Гатузо на тактичко план, полесна победа јуве на сан сиро немал од кој пратим ја фудбал
Selski mentalitet,go ostavi timot na cedilo protiv Lazio utakmica koja e duplo povazna od ovaa. Treba da se bide golem i vo poraz.Полуде Пипита
Барем пола од ова говнава да го имаја неговиот менталитет и карактер Милан ќе личеше на тим.
Алегри му еба мајката на Гатузо на тактичко план, полесна победа јуве на сан сиро немал од кој пратим ја фудбал
Selski mentalitet,go ostavi timot na cedilo protiv Lazio utakmica koja e duplo povazna od ovaa. Treba da se bide golem i vo poraz.
Не бев во можност да ја гледам текмата за да ти одговорам за конкретната ситуација, но сите такви контакти (вклучувајки го и тој на Шкринијар лани) оставени се на судиско убедување и доста често не се судат, иако директно влијае на акцијата. Пошо не знаеш кај ќе се одбие топката при таков центаршут.@Vatren
Сега за раката на Бакајоко не пишуваш каде со ова судење
Или се убеди дека не е измислено она што ти го пишав минатата недела?