Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Голема е веројатноста ова да остане и гол на сезоната у Сериа А... уште поголема тежина добива што е против негов поранешен клуб и е роден Наполетанец КваКва :cuc: .

Не сфаќам зошто баш мене ме прашуваш од шарената крава да не сум :icon_lol:

Секој си пишува она што го сака, сладоледот одамна е познат по своите чудни ставови во најмала рака, па воопшто не ме изненадува што и да пише. Секако последниве години доминираат терминиве, маркетинг/дресови/спонзорства и што ли уште не во фудбалот, па сега се користат за се и сешто. Не го заборавај случајот со Погба или Ибра во Јунајтед кога се сметаше колку пари од дресови ќе заработат.

А за срам да ми биде од некого, тоа никогаш.

Секој си пишува она што го сака, сладоледот одамна е познат по своите чудни ставови во најмала рака, па воопшто не ме изненадува што и да пише. Секако последниве години доминираат терминиве, маркетинг/дресови/спонзорства и што ли уште не во фудбалот, па сега се користат за се и сешто. Не го заборавај случајот со Погба или Ибра во Јунајтед кога се сметаше колку пари од дресови ќе заработат.

Дур не се заколниш не верувам

Какво богохулие направил Бенаси па ризикува бан од националниот состав? И кога тоа Мандрагора имал таков испад и што направил па го исклучиле?

Дали ви дадоја попуст групно ко ве оперираја од хумор?

Bundes liga na 24 vesti, ajde dogodina italijansko na telma.

Bundes liga na 24 vesti, ajde dogodina italijansko na telma.
Кој гледа Бундес боооже.. идиоти.. плус на Еуроспорт оди Бундес со години... или правата се драстично поефтини за Бундес...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom