Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не следев ништо сношти, срам од тие како сладоледот или нешто за фудбалот?@Mondonico не ти е срам од овие?![]()
Не следев ништо сношти, срам од тие како сладоледот или нешто за фудбалот?
Не сфаќам зошто баш мене ме прашуваш од шарената крава да не сумПрвото.
Дур не се заколниш не верувамНе сфаќам зошто баш мене ме прашуваш од шарената крава да не сум
Секој си пишува она што го сака, сладоледот одамна е познат по своите чудни ставови во најмала рака, па воопшто не ме изненадува што и да пише. Секако последниве години доминираат терминиве, маркетинг/дресови/спонзорства и што ли уште не во фудбалот, па сега се користат за се и сешто. Не го заборавај случајот со Погба или Ибра во Јунајтед кога се сметаше колку пари од дресови ќе заработат.
А за срам да ми биде од некого, тоа никогаш.
Не сфаќам зошто баш мене ме прашуваш од шарената крава да не сум
Секој си пишува она што го сака, сладоледот одамна е познат по своите чудни ставови во најмала рака, па воопшто не ме изненадува што и да пише. Секако последниве години доминираат терминиве, маркетинг/дресови/спонзорства и што ли уште не во фудбалот, па сега се користат за се и сешто. Не го заборавај случајот со Погба или Ибра во Јунајтед кога се сметаше колку пари од дресови ќе заработат.
А за срам да ми биде од некого, тоа никогаш.
Ова е ептен висок левел на хумор, не сфаќам вакви шегиДали ви дадоја попуст групно ко ве оперираја од хумор?
Ова е ептен висок левел на хумор, не сфаќам вакви шеги![]()
Кој гледа Бундес боооже.. идиоти.. плус на Еуроспорт оди Бундес со години... или правата се драстично поефтини за Бундес...Bundes liga na 24 vesti, ajde dogodina italijansko na telma.