Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
13 бода предност

giphy.gif

Јас сметам дека сме минус два од Наполи, бидејќи ние имаме +15 од судиите.

Доколку се купи Рафиња или сличен на него,би требало да сме 2-3то место без проблем.За титула е малце раничко да се надеваме.Не само поради нашата јачина,туку и помошта за Јуве.За да освоиш титула треба да имаш квалитет за +15 бодови од Јуве па да бидеш во егал ситуација.

Еве ако не ми верувате Александар така кажа. Само што тој за Интер зборувал да биде егал ама ајде.

:icon_lol:

Ако бев фан на Кротоне ќе ти сменеше нешто?

Значи си признаваш дека во првото полувреме плачевте до бескрај без никаква потреба.
Не ми врти сега на друга страна, зашо кога и да се спомне тој притисок од судии што константно го прават играчите на Јувентус вие одма рипате и викате дека нема врска.
Иначе да, во прво неоправдано се бунеа во 2 3 ситуации, нарочито онаа на Шкринијар кога сосема оправдано си доби картон.

Ама една ластовица не чини пролет, така да со глава ти гарантирам дека Интер не е една од екипите што редовно плачат кај судиите во текот на утакмиците, мене искрено ме нервира тоа понекогаш зашо и кога треба не се бунат доволно. Пример е онаа рака против Парма на Меаца, да беше Јувентус во прашање цела екипа во фаца ќе му се ставеше на судијата и ќе му направеа еден тон притисок, а играчиве на Интер ништо, Першиќ само се фати за глава и толку беше. Абе има од стадион да го изнесам судијата, ќе ме крадат против смрдена Парма, бог да чува...

Еве ако не ми верувате Александар така кажа. Само што тој за Интер зборувал да биде егал ама ајде.

Лош обид да бидеш Урко. Вака само Сладоледџија за сиротиње може да бидеш.

Оваа милфицава на Икарди има шоу на тв ала Сузана Турунџиева, и Марота се јавил у емисија да праат муабет :pos::pos::pos:

Као пензионерине на добро утро македонијо:pos:

О боже што му напраеа на чуекот за 2 месеца :icon_lol:

Последно уредено:

Ме испусти.
Војче Китаноски не ти е рамен.

Ауауау кој биполар дизордер го има женава, греота.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom