- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.901
- Поени од реакции
- 4.259
13 бода предност

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
9 pobedi nè delat od titulata teoretski, a ako kiksa napoli pomalku pobedi ke ni trebaat..13 бода предност
![]()
Доколку се купи Рафиња или сличен на него,би требало да сме 2-3то место без проблем.За титула е малце раничко да се надеваме.Не само поради нашата јачина,туку и помошта за Јуве.За да освоиш титула треба да имаш квалитет за +15 бодови од Јуве па да бидеш во егал ситуација.
Не ми врти сега на друга страна, зашо кога и да се спомне тој притисок од судии што константно го прават играчите на Јувентус вие одма рипате и викате дека нема врска.Ако бев фан на Кротоне ќе ти сменеше нешто?
Значи си признаваш дека во првото полувреме плачевте до бескрај без никаква потреба.
Лош обид да бидеш Урко. Вака само Сладоледџија за сиротиње може да бидеш.Јас сметам дека сме минус два од Наполи, бидејќи ние имаме +15 од судиите.
Еве ако не ми верувате Александар така кажа. Само што тој за Интер зборувал да биде егал ама ајде.
![]()
Se slagam ,9 pobedi nè delat od titulata teoretski, a ako kiksa napoli pomalku pobedi ke ni trebaat..
Чему нервозаЛош обид да бидеш Урко. Вака само Сладоледџија за сиротиње може да бидеш.
Јас сметам дека сме минус два од Наполи, бидејќи ние имаме +15 од судиите.
Еве ако не ми верувате Александар така кажа. Само што тој за Интер зборувал да биде егал ама ајде.
![]()