Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У реду е Џои, не се сите со челично маафакерски живци ко тебе. Некој не може, плус не е ваљда прв пат, ќе му дое и него преку кур.

Нека оди нека бери памук ако неможи.кога ќе ги земат милионите и кога си го ладат по јахтите со 30 жени околу нив на лето тогаш убо му е...немам ниту јас челични нерви фала богу,сите сме попустливи и паѓаме на провокации ама поентата ми беше дека тој е платен како јавна личност т.е. фудбалер да си ги извршува задачите на теренот а не да реагира на публика и да го остава тимот на цедило..со 70.000 народ било каде во светот неможиш да излезиш на крај.

Нека оди нека бери памук ако неможи.кога ќе ги земат милионите и кога си го ладат по јахтите со 30 жени околу нив на лето тогаш убо му е...немам ниту јас челични нерви фала богу,сите сме попустливи и паѓаме на провокации ама поентата ми беше дека тој е платен како јавна личност т.е. фудбалер да си ги извршува задачите на теренот а не да реагира на публика и да го остава тимот на цедило..со 70.000 народ било каде во светот неможиш да излезиш на крај.
Ова комотно може да иде у најглуп пост на денот, ваљда си свесен за тоа и ќе ти остаам пола саат да го избришеш.

Ок ок, значи ако си јавна личност и зимаш топ кешарица тогаш еднаш до два пати неделно е океј 100-200 морони да ти се качуваат на курац, да те вреѓаат и да те праат од гомно подоле?

Џони брат понекад ептен бладаш, појма неам дали си сериозен или само сакаш да имаш поразлично мислење од сите ама барем кај вака очигледни работи немаш потреба да се брукаш.

Зимал пари и морал да трпи вакви идиоти =.-

Пак ќе ти повторам..судиите трпат милион полоши работи од обични расистички испади па пак продолжуваат да судат и да си ја вршат работата..тие роботи се?..можиш 70.000 народ да контролираш да нема испади?..не е за различно мислење,ова ми е логично мислење..и јас не ги оправудвам расистички испади бидејќи е трагично и глупаво расистички да вреѓаш некако ама од друга страна и нема како да го спречиш тоа и како фудбалер т.е. јавна личност нема шо да реагираш на тоа...јас како судија да фатам да реагирам на секоја будала шо кажва од надвор тогаш психички ќе се поболам.

Ова комотно може да иде у најглуп пост на денот, ваљда си свесен за тоа и ќе ти остаам пола саат да го избришеш.
Избриши му го бе,поштеди го побратимот од додатни нервози,дур не видел стекот.

Нека оди во најглуп пост на денот,јас ти пишам мое мислење ти слободно демантирајме зошто мислиш дека не е така,нема потреба од вреѓање и слично..сепак возрасни луѓе сме и пред се пристојни..да не се спуштаме на примитивизмот на Стелт

Нека оди во најглуп пост на денот,јас ти пишам мое мислење ти слободно демантирајме зошто мислиш дека не е така,нема потреба од вреѓање и слично..сепак возрасни луѓе сме и пред се пристојни..да не се спуштаме на примитивизмот на Стелт
Па нормално дека сме возрасни и пристојни, затоа ти остаив пола саат да го избришеш.

Шо да демантирам бро, го тераш Кулибали памук да бере пошо едноставно му дошло преку кур некој да го вреѓа и да му праи звуци на мајмун цела утакмица?

Решение има за таквите само ФИГЦ ич кур не им чуе, нека ти стаат забрана 10 години за влез на стадиони па да видам дали некој друг ќе се понаша така.

Последно уредено:
Како може да имаш мислење дека некој треба да иде да бере памук пошо паднал на провокации на расна основа. Како? Што ако зима пари и иде на јахти? Која ти е поентава и што бараш уште у 19ти век?

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Не шпекулирај сега безвезе, биле казнувани и Интер за вакви работи.

Мене не ми е јасно, Азамоа игра во Интер а овие на Кулибали му прават мајмунски крици...... Јебем ти логика мртва, сите би ги избркал од стадион. А и дај преку куров, 2018 година сме уште има луѓе што се палат на расизам, црнци, белци, вакви онакви...
Не шпекулирам, кажувам факти.

Кажи колку пати Интер играл пред празна трибина ради ваква работа ?

Јувентус оваа сезона веќе изигра една утакмица, секоја сезона откако се шампиони имаат минимум една пред празна трибина.

Имаат и една активност Џока кон ме, тифа кон ме, собираат деца од школите низ Торино и ја полнат трибината со нив, тоа им е дозволено.

А за парични казни не се ни бројат, после секое дерби се казнети по стотина илјади како од шала.

Како може да имаш мислење дека некој треба да иде да бере памук пошо паднал на провокации на расна основа. Како? Што ако зима пари и иде на јахти? Која ти е поентава и што бараш уште у 19ти век?

Па ти веќе се спушти на тоа ниво со памукот, или не се важи ако не можи да ти врати? :icon_lol:

Не шпекулирам, кажувам факти.

Кажи колку пати Интер играл пред празна трибина ради ваква работа ?

Јувентус оваа сезона веќе изигра една утакмица, секоја сезона откако се шампиони имаат минимум една пред празна трибина.

Имаат и една активност Џока кон ме, тифа кон ме, собираат деца од школите низ Торино и ја полнат трибината со нив, тоа им е дозволено.

А за парични казни не се ни бројат, после секое дерби се казнети по стотина илјади како од шала.

Ова година не, но лани сигурно беше баниран дел од трибината токму за ова работа.

Па нормално дека сме розрасни и пристојни, затоа ти остаив пола саат да го избришеш.

Шо да демантирам бро, го тераш Кулибали памук да бере пошо едноставно му дошло преку кур некој да го вреѓа и да му праи звуци на мајмун цела утакмица?

Решение има за таквите само ФИГЦ ич кур не им чуе, нека ти стаат забрана 10 години за влез на стадиони па да видам дали некој друг ќе се понаша така.

И пак ќе има идиоти по некое време што ќе навредуваат расистички..од 50-60-70.000 народ сигурно ќе се најдат 50-100 души што ќе се изглупираат..не знам како да ви објаснам дека неможиш да контролираш толкава маса на народ,Наполи најдоа да се бунат за расизам како небаре нивните навивачи кога се игра кај нив се цвеќиња..сите се исти.

За Кулибали чоекот е можеби во право,но да те потсетам дека Дани Алвеш во Барселона секогаш и секаде беше вреѓан расистички па воопшто не се замараше и си играше фудбал,дури во еден случај кога му фрлија банана си ја изеде ноншалантно...

Не се разбираме и тука е проблемот,јас не ги оправдувам расистите,за нив само најстрога казна како и за клубот ,но Кулибали е платен како професионалец да не реагира на надворешни фактори додека игра на теренот и со тоа да не го остави клубот на цедило бидејќи казна за навивачите на Интер или за Интер нема да му игра којзнае каква улога на Наполи..ајде што не е битен натпревар ама утре други ден можи да значи живот или смрт за неговиот клуб па тој ќе застани и ќе аплаудира саркастично пак?.

Пак ќе ти ги спомнам судиите,тие поголема тортура и вреѓање трпат па пак ладнокрвни си судат на теренот како ништо да не е,и истовремено треба да се концентрирани до максимум за секоја одлука што ќе ја донесат и земаат значително помали суми од фудбалерите..што ќе кажиш на ова?..ајде ако не пак на секое вреѓање од публика да си одат и да плачат?

џони е судија у регионалниве лиги у македонија, кузнае што све преживеал таму од '' трибини '', од пцофки до пиење на праз и карфиол у фаца, трпање у гепек и фрлање у ендек на региналниот пат кај чучер сандево во полукоматозна состојба.
Така да ако глеаме од една ваква перспектива, му има основа муабетот.[DOUBLEPOST=1545898455][/DOUBLEPOST]
Пробав да те сфатам ама не успеав, извини. :)
и ја :), ама изглеа те помешал за муабетото со памукот, ти дека си го спомнал, а уствари комрадот џони е.

џони е судија у регионалниве лиги у македонија, кузнае што све преживеал таму од '' трибини '', од пцофки до пиење на праз и карфиол у фаца, трпање у гепек и фрлање у ендек на региналниот пат кај чучер сандево во полукоматозна состојба.
Така да ако глеаме од една ваква перспектива, му има основа муабетот.[DOUBLEPOST=1545898455][/DOUBLEPOST]
и ја :), ама изглеа те помешал за муабетото со памукот, ти дека си го спомнал, а уствари комрадот џони е.
па што прифатил да биде судија, нека иде да бере пипер и патлиџан по тоа полињата провинциски (муабетот за памукот) :icon_lol:

па што прифатил да биде судија, нека иде да бере пипер и патлиџан по тоа полињата провинциски (муабетот за памукот) :icon_lol:
Белец е бе, му се може.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom