Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце ми е нереална сторијава, 350 милиони евра не можеш да собереш за период од ~една година поготово во Серие А што не е толку комерцијална, не ЛШ, не знам каде да обезбедиш пласман.
Ако му даваш шанса на Интер за скудето мораш да му дадеш и на Милан за ЛЕ, исти им се.Милан има шанса да освои ЛЕ колку што јас имам шанси да ја клецнам Адриана Лима.
Немој не ме радуј ти се вика ова [emoji4]Ако му даваш шанса на Интер за скудето мораш да му дадеш и на Милан за ЛЕ, исти им се.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
А виде што пишав во постот? Дека иако е прв не ми се верува да опстои до крајот на тоа место со оглед на ростерот... Дека има шанси Интер за титула во Серија А има, затоа што 90% од дерби мечевите ги одигра на гости оваа полусеона и НЕ загуби, така да уз некое засилување во јануари можеби ќе се деси Јуве од пред 5-6 години со Конте, кога сосема неочекувано освоија титула. Милан ваков размонтиран нема промил шанса во ЛЕ, има доста појаки екипи од нив.Ако му даваш шанса на Интер за скудето мораш да му дадеш и на Милан за ЛЕ, исти им се.
Па има доста појаки екипи и од вас, и лани до полусезона имавте шанса за титула па распад систем, има уште 5 месеци за играње, една повреда и ќе ви игра Перишич шпиц.А виде што пишав во постот? Дека иако е прв не ми се верува да опстои до крајот на тоа место со оглед на ростерот... Дека има шанси Интер за титула во Серија А има, затоа што 90% од дерби мечевите ги одигра на гости оваа полусеона и НЕ загуби, така да уз некое засилување во јануари можеби ќе се деси Јуве од пред 5-6 години со Конте, кога сосема неочекувано освоија титула. Милан ваков размонтиран нема промил шанса во ЛЕ, има доста појаки екипи од нив.
Најубаво ќе биде да ти нацртам изгледа.На Милан дефинитивно купот му останува единствена шанса за титула сезонава, а Интер ги има сеуште надежите и во Серија А иако до мај има многу време и не знам со овој ростер колку би опстанале покрај едни Јуве и Наполи, така да ќе си влезат и двете екипи со најдобрите состави, можеби една до две измени да има, ете Падели место Ханда и можно е Далберт да игра лево, мада после она со Порденоне ниту еден од резервите не би ставил во игра, колективно дно беа.
Милан има шанса да освои ЛЕ колку што јас имам шанси да ја клецнам Адриана Лима.
Имаат нов тренер, неможеш да знаеш како ќе се развива нивната игра?Најубаво ќе биде да ти нацртам изгледа.
Башка ако одиш со таа логика, ни Јуве немаше најсилен состав првата сезона со Перикле па освоија. Човек, Милан не знае каде тера во моментов како клуб, нема ниту тренер ниту развиен систем на игра, каша попара е на секое поле во клубот, како очекуваш да освојат европска титула побогу?
Па има доста појаки екипи и од вас, пред две години до полусезона имавте шанса за титула па распад систем, има уште 5 месеци за играње, една повреда и ќе ви игра Перишич шпиц.