Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
:(

rincon-ist_27ac517.jpg
За овој ми беше мн криво за Рома што не потпиша, мислев ќе биде нешо налик Наинголан :/

Милан сврза две победи по ред - темпираат форма за ЛЕ финалето :LOL:

Имало ептен лоши обиди за хумор на темава, ама мислим дека ти си брат врв.

Ај што ти е лош обидов него ти нема ни поткрепа. Значи сине да ти објасним, реметот за у лига ни е оправдан и тотално заслужен.

Ама ти пробуеш да фураш некои раковидни што би рекол стефан доскочици за настапот на Милан у Европа, а навијаш за тим кој НЕ игра Европа, и последен пат кога играл у Европа, беше буквално за заебанција, тотална катастрофа ко Милан сега у лига, и не пројде ни група.

Разбираш дека заебанцииве за Лига Европа ти се помалце глупи?

Те цитирав и за прошлото мислење за истово, ти реков дека испаѓаш глуп, не ми одговори. Викам ај може размислил, и си рекол еј стварно.

Ти после 2 дена пак. Обично не се замарам со глупи постови, ама се знаемо лично и загрижен сум , ама да му ебеш мајката не смо се виделе многу години, може си отупел од глеање романтични комедии :icon_lol::icon_lol:

Батали лош хумор, туку играме уште едно градско дерби на 27.12.

Јако ќе биде. :)

Нема да биде јако, Интер се фокусира на борба за титула :pos:
Значи ќе извади втор состав и ќе ве прегазимо

Није ти ово Порденоне бајо мој :icon_mrgr:

Имало ептен лоши обиди за хумор на темава, ама мислим дека ти си брат врв.

Ај што ти е лош обидов него ти нема ни поткрепа. Значи сине да ти објасним, реметот за у лига ни е оправдан и тотално заслужен.

Ама ти пробуеш да фураш некои раковидни што би рекол стефан доскочици за настапот на Милан у Европа, а навијаш за тим кој НЕ игра Европа, и последен пат кога играл у Европа, беше буквално за заебанција, тотална катастрофа ко Милан сега у лига, и не пројде ни група.

Разбираш дека заебанцииве за Лига Европа ти се помалце глупи?

Те цитирав и за прошлото мислење за истово, ти реков дека испаѓаш глуп, не ми одговори. Викам ај може размислил, и си рекол еј стварно.

Ти после 2 дена пак. Обично не се замарам со глупи постови, ама се знаемо лично и загрижен сум , ама да му ебеш мајката не смо се виделе многу години, може си отупел од глеање романтични комедии :icon_lol::icon_lol:

Шукурац намерно испаднавме за потоа намерно да не се замараме со првенство и пласман ЛЕ, ако ти има логика :D, плус пари и престиж само на азиска турнеја.

Шукурац намерно испаднавме за потоа намерно да не се замараме со првенство и пласман ЛЕ, ако ти има логика :D, плус пари и престиж само на азиска турнеја.

Целта ги оправдува средствата, титула Есенски шампион две године по ред :icon_lol:

Нема да биде јако, Интер се фокусира на борба за титула :pos:
Значи ќе извади втор состав и ќе ве прегазимо

Није ти ово Порденоне бајо мој :icon_mrgr:
Спалети немаше да ги става Икарди, Перишиќ и Брозович во игра против Порденоне ако не им е важен купов. Сепак се последни утакмици (уште 2-3 до трофеј) и мислам дека било кој од големиве тимови Интер, Милан, Јувентус, Рома нема да калкулираат туку ќе пробаат да го освојат, колку и да не е битно тоа натпреварување.

Така да јас очекувам прв состав за со Милан, или евентуално со некои минимални измени, можеби со Падели наместо Ханданович.

Целта ги оправдува средствата, титула Есенски шампион две године по ред :icon_lol:

2015/2016 со Манчини стрикото бевме есенски шампиони..лани бродолом ни се случи со Де Бур и Пиоли :D

Спалети немаше да ги става Икарди, Перишиќ и Брозович во игра против Порденоне ако не им е важен купов. Сепак се последни утакмици (уште 2-3 до трофеј) и мислам дека било кој од големиве тимови Интер, Милан, Јувентус, Рома нема да калкулираат туку ќе пробаат да го освојат, колку и да не е битно тоа натпреварување.

Така да јас очекувам прв состав за со Милан, или евентуално со некои минимални измени, можеби со Падели наместо Ханданович.
На Милан дефинитивно купот му останува единствена шанса за титула сезонава, а Интер ги има сеуште надежите и во Серија А иако до мај има многу време и не знам со овој ростер колку би опстанале покрај едни Јуве и Наполи, така да ќе си влезат и двете екипи со најдобрите состави, можеби една до две измени да има, ете Падели место Ханда и можно е Далберт да игра лево, мада после она со Порденоне ниту еден од резервите не би ставил во игра, колективно дно беа.

Во април Ли прашал колку чини Дибала, па кога ја слушнал цената им рекол ај да разгледам ќе се вратам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom