Џ
Џонтра Волта
Гостин
Али како и да е у право си дека некој сериозен тренер нема да се нафати да работи во вакви услови.
There is no need to be upset.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Али како и да е у право си дека некој сериозен тренер нема да се нафати да работи во вакви услови.
Нема што да ми правиш забава.Ок еве за тебе да ти напраиме забава у овие глупи муабети што си ги начнал, ќе замижиме пред фактот дека Милан е на -11 и утакмица поише од топ 4 и е +3 од Киево и се наоѓа на 7мо место у друштво на Пиоли, Синиша, Роналдо Маран и Џампаоло.
Еве од овој момент, верувам сите ќе се согласат, ќе го праиме Милан бетер од Барселона, може? Тука негде со Реал Мадрид.
Сигурно.Нема што да ми правиш забава.
Тимот на Интер = Милан.
Стартот на сезоната и лоши менаџерски одлуки го позиционира Милан каде што е.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ни го има меракот овој, коа играше у Карпи не олади една утакмица на овој стадион.За Санја Лазанја ..уу.. дај ми еден гриз....

vii, vie se nadevavte na LS sezonava, a ako ste imale malce poise sreka, i skudeto, ama toa otom potom ke si doslo,Хаххахаха Интер имал шанса за скудето. Ко ќе им падне гзот втор полусезона ко секоја година одма сите надежи ќе пропаднат. Не научија до сеа и не научија.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk

edna od glavnite alki za vreme na kalcopoli, klasicen kriminalec, dovolno e da mu ja vidis facata za da znaes za kakov kalibar na covek stanuva zbor.Грешка на одбраната и примивме евтин гол, јебига. Удинезе не постојат денес.
Намерно го прави тоа Интер, мести, за да не игра ЛШ, да го одмара тимот наредната сезона.