Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Офсајд? Претеруаат некогаш со она ВАР...
c5469fa78c6638ffae7bf546aaab336e.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

смешно е не за плачење :angel: зашто праиш салто бе :pos:

Шала на страна не е смешно две утакмици по ред да те магарчат рандом играчи и да ти прават гифчиња после утакмици,баш за плачење е :(

Шала на страна не е смешно две утакмици по ред да те магарчат рандом играчи и да ти прават гифчиња после утакмици,баш за плачење е :(

Вакви гифчиња можам да најдам од секој дефанзивец шо некад заиграл фудбал, еден Малдини беше реметен од Парк кога играше у ПСВ ама тоа не значи ништо.

Им фали време на тројцава позади во Милан да се уиграат, прва у Серија А заедно им е оваа и нормално е да не функционираат совршено.

Типични јуве фанови. Го :drk:после секој примен гол на Милан. А после пораз од Лацио и Барса плачат како биле десеткувани :tapp::facepalm:

На Лацио и на Јувентус во моментов Имобиле и Дибала им се пола од екипата.
Без нив многу ќе се мачат.

Зошто мислиш дека тоа е така?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Зошто мислиш дека тоа е така?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Двата гостински меча на Јуве сезонава Дибала сам ги доби, со целосно индивидуални потези.

Затоа напишав во моментов. Не значи дека во иднина би било така. Ете како што напиша Мондонико, значи со индивидуални потези Дибала решава два натпревари, каде соиграчите имаат бледи изданија.
Што се однесува до Имобиле, сметам дека цела тактика и игра во Лацио е основана на него, иако Милинковиќ-Савиќ е одличен играч.

Штом со FC Dybala изгледа вака скорот P12 W4 D0 L0 13-3,кога ќе заиграат ко што треба Игуаин,Коста,Бернандески,Хеведес,Маркизио,Кедира итн.. ќе треба да ја прекинат од ФИГЦ лигата изгледа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom