Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Никогаш не сум се согласувал со ваква теза, фудвалот не е индивидуален спорт и тоа е тоа, ако играше Дибала сам ќе победеше и против Барселона, кога тимот не играше апсолутно ништо.Двата гостински меча на Јуве сезонава Дибала сам ги доби, со целосно индивидуални потези.
Па битни се фактите, а не дали ти или некој трет не се согласува со оваа теза. Дибала вчера даде три гола после индивидуални потези, и тоа три прекрасни голови. Шкринијар од отпадок даде гол и со индивидуален потег го реши Кротоне иако Интер играше МИЗЕРНО. Сфаќаш сега што сакаат да ти кажат? Друго е кога тимот ќе доминира и нема да се потпира на индивидуалните потези на своите најдобри играчи.Никогаш не сум се согласувал со ваква теза, фудвалот не е индивидуален спорт и тоа е тоа, ако играше Дибала сам ќе победеше и против Барселона, кога тимот не играше апсолутно ништо.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Копуци никој не пиша за ова...
Викендов за Џенова влезе во игра Пјетро Пелегри, 16 годишно дете (роден 2001) и успеа да му даде 2 гола на Лацио. Татко му кој патем е помошник на Јуриќ на клупата пцојса од плачење, ама онака буквално како тинејџерка во ПМС. Да беше ова во Македонија ќе речевме дека детево го бутнале со врски, па макар дало и 5 гола на лигашки натпревар, али ова е Италија прике мој, сите се горди на неговиот успех, за татко му да не зборам.
Затоа е посебна Италијанската Калчо Лига
![]()

И имаше дискусија за тоа кој е прв играч роден во 21 век што постигнал гол, @Mondonico со пола форум се контреше и на крај у право испаднаОвој и лани постигна гол во Серија А![]()
ЛогичноИ имаше дискусија за тоа кој е прв играч роден во 21 век што постигнал гол, @Mondonico со пола форум се контреше и на крај у право испадна![]()

Логично![]()

Сега ме чуди зошто Меси никогаш не овои Светско првенство...Па битни се фактите, а не дали ти или некој трет не се согласува со оваа теза. Дибала вчера даде три гола после индивидуални потези, и тоа три прекрасни голови. Шкринијар од отпадок даде гол и со индивидуален потег го реши Кротоне иако Интер играше МИЗЕРНО. Сфаќаш сега што сакаат да ти кажат? Друго е кога тимот ќе доминира и нема да се потпира на индивидуалните потези на своите најдобри играчи.
Веројатно ќе освоеше да погодеше чиста шанса тој дебелиот што ви е во тимот ама јбг еднаш на 4 години е, и тешко дека Аргентина повторно ќе има толку добар состав како во 2014Сега ме чуди зошто Меси никогаш не овои Светско првенство...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
i palasio smrgjata u produzenie, so najlosiot lob vo istorijata na fudbalot. : )))Веројатно ќе освоеше да погодеше чиста шанса тој дебелиот што ви е во тимот ама јбг еднаш на 4 години е, и тешко дека Аргентина повторно ќе има толку добар состав како во 2014