Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.423
- Поени од реакции
- 18.988
@Boom Shaka Lakka Форца Рома, Тоти капитано, Де Роси уно ди нои 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Калчо без конкуренција.Најболни се вакви порази, нек си ебе матер..
Си отиде ли Дибала, Јуве ќе го снема од европска мапа, од кај го извади шутон, свака част. Огромна среќа имаат у Калчо шо играат без конкуренција..
Не ми се муабети, ме уништи голов скроз, ќе го цитирам само коментаторот на Арена:
Није заслужио Лацио да изгуби, није заслужио Јувентус да победи!
Најболни се вакви порази, нек си ебе матер..
Си отиде ли Дибала, Јуве ќе го снема од европска мапа, од кај го извади шутон, свака част. Огромна среќа имаат у Калчо шо играат без конкуренција..
Не ми се муабети, ме уништи голов скроз, ќе го цитирам само коментаторот на Арена:
Није заслужио Лацио да изгуби, није заслужио Јувентус да победи!
Калчо без конкуренција.
*Јувентус со освоени 68 бодови за 26 кола е второ место.
Знам дека болат порази ама не ми се вадете на конкуренција, сезонава наполитанкиве се живо и диво испотепаа, претежок противник се. Другите не ги бива, ама тоа не е од сега.
Ах бреее...И со Погба беше така, Видал, Бонучи и тако даље. Јувентус не зависи од играч бидејќи играта е групна а не се форсира само еден за разлика од др тимови. И после Недвед, Дел Пиеро и милион промени на генерации Јуве останува у игра тоа е тоа. Вас ако ви замине Сергеј или Имобиле ќе видите што е пекол, а ќе замине барем еден од овие двајца со сигурност. Ќе видиш што е апокалипса.

Во право си и за денешната утакмица и дека Наполи игра подобар фудбал од Јуве но како што рече дека лигата е нула и Јуве ако го победи Наполи дома апсолутно ќе ја заслужи титулата со победи во двата меѓусебно натпревари.Брат, не зезај, не зборам само за сезонава, за моја огромна жал квалитетот во Калчо е нула (сам го кажуваш тоа), доволен показател што Интер беа без победа 2 месеца, а уште се во топ 4. Наполи сезонава има фрлено ама буквално се' конечно да освојат, и за волја на вистината, играат 100 пати поатрактивен фудбал од Јуве, ама пошто сте вакви гзлаци ради индивидуален потег, јас сум скоро сигурна дека пак вие ќе освоите.
Иначе, не знам зошто јас би се вадела, прво не сме у борба за титула со вас, второ сама кажав дека е многу болен поразот, и трето дај посочи што подобро изигра Јуве од Лацио за да ја заслужи победата.
За болдот прво. Ти текнува на првиот меч во сезоната колку среќа имаше Лацио што победи, Јувентус имаше страшни шанси, статива на Дибала и плус промашен пенал? Фудбал е ова, нормално дека ќе има заслужени победи и помалку заслужени, на крајот сето тоа си се компензира.Брат, не зезај, не зборам само за сезонава, за моја огромна жал квалитетот во Калчо е нула (сам го кажуваш тоа), доволен показател што Интер беа без победа 2 месеца, а уште се во топ 4. Наполи сезонава има фрлено ама буквално се' конечно да освојат, и за волја на вистината, играат 100 пати поатрактивен фудбал од Јуве, ама пошто сте вакви гзлаци ради индивидуален потег, јас сум скоро сигурна дека пак вие ќе освоите.
Иначе, не знам зошто јас би се вадела, прво не сме у борба за титула со вас, второ сама кажав дека е многу болен поразот, и трето дај посочи што подобро изигра Јуве од Лацио за да ја заслужи победата.[DOUBLEPOST=1520105269][/DOUBLEPOST]
Ах бреее...
Значи, во моментов Јуве ако остане без Дибала, не од Тотнам, од Динамо Киев ќе испадне со онаква игра. Не зборам јас за Италија, зборам за Европа, кај што увек симпатишем италијански клубови (освен Рома)
Друго, баш Лацио секоја ебана година ги шитка своите најдобри играчи, јас сум навикната, таа е политиката на Лотито, не ми се свиѓа, ама јебига, немам пари да го купам јас Лацио па да терам моја политика.
Милинковиќ Савиќ сигурно ќе си отиде, ама за среќа нема у Јуве![]()
Дибала повреден е сезонава и се спука со Алегри така да редно е и он да се истакне пред другите. Јувентус цела сезона има проблеми со повреди и игра ебано гаден фудбал она типично 1-0 што е ефикасно само у поглед на бодови а за очи е пекол. Наполи каде каде поубав фудбал игра ама што е тука е. Поентава ми беше дека и Јуве продава играчи и пак наоѓа достојни замени и се бори за се диво и живо само јбг у ЛШ слабо баксузи сме невидениБрат, не зезај, не зборам само за сезонава, за моја огромна жал квалитетот во Калчо е нула (сам го кажуваш тоа), доволен показател што Интер беа без победа 2 месеца, а уште се во топ 4. Наполи сезонава има фрлено ама буквално се' конечно да освојат, и за волја на вистината, играат 100 пати поатрактивен фудбал од Јуве, ама пошто сте вакви гзлаци ради индивидуален потег, јас сум скоро сигурна дека пак вие ќе освоите.
Иначе, не знам зошто јас би се вадела, прво не сме у борба за титула со вас, второ сама кажав дека е многу болен поразот, и трето дај посочи што подобро изигра Јуве од Лацио за да ја заслужи победата.[DOUBLEPOST=1520105269][/DOUBLEPOST]
Ах бреее...
Значи, во моментов Јуве ако остане без Дибала, не од Тотнам, од Динамо Киев ќе испадне со онаква игра. Не зборам јас за Италија, зборам за Европа, кај што увек симпатишем италијански клубови (освен Рома)
Друго, баш Лацио секоја ебана година ги шитка своите најдобри играчи, јас сум навикната, таа е политиката на Лотито, не ми се свиѓа, ама јебига, немам пари да го купам јас Лацио па да терам моја политика.
Милинковиќ Савиќ сигурно ќе си отиде, ама за среќа нема у Јуве![]()

Ми одговараш на прашање со компарација со првата утакмица?! Па чоек, имавте пенал у 96та, шо поише сакате стварно не можам да замислам..За болдот прво. Ти текнува на првиот меч во сезоната колку среќа имаше Лацио што победи, Јувентус имаше страшни шанси, статива на Дибала и плус промашен пенал? Фудбал е ова, нормално дека ќе има заслужени победи и помалку заслужени, на крајот сето тоа си се компензира.
И за моја жал квалитетот на Калчото е многу ниско, ама сезонава титулата е претешко да се освои бидејќи има две екипи кои што се горе. Погледни што се случува во Премиер или Бундес, заборавија од кога се знае шампионот.
Наполи колку сака нека игра поатрактивен фудбал од Јувентус, титулата ќе мора да ја заслужат до крајот на сезоната, ова што го направија досега не е доволно.
Значи за Дибала немам лош збор, секој би го посакал у тим. Мене коса ми се крена кога видов од прва минута дека игра. Само сакам да потенцирам дека тоа што лигата е лоша, се одразува највише на Јуве, они се стандардни во ЛШ и се залажуваат со Калчо, и оп, после доминација од Тотнам у сред Торино.Дибала повреден е сезонава и се спука со Алегри така да редно е и он да се истакне пред другите. Јувентус цела сезона има проблеми со повреди и игра ебано гаден фудбал она типично 1-0 што е ефикасно само у поглед на бодови а за очи е пекол. Наполи каде каде поубав фудбал игра ама што е тука е. Поентава ми беше дека и Јуве продава играчи и пак наоѓа достојни замени и се бори за се диво и живо само јбг у ЛШ слабо баксузи сме невидени
И да, у Рим не немате тепано со години
24/04/2005 Serie A 2004/2005 Lazio
0 - 1
Juventus од тука до ~
Ми одговараш на прашање со компарација со првата утакмица?! Па чоек, имавте пенал у 96та, шо поише сакате стварно не можам да замислам..
За денес, дека е фудбал и свашта се дешава разбирам, ама ти ме цитираше заради мојот цитат на коментаторот на Арена, што значи во тој контекст би требало да ми посочиш како со играта Јуве заслужил да победи, во спротивно се слагаме дека не заслужил. Тоа не значи дека не треба да се радуваш на победата, фан си де, нормално е каква и да е победата да се радуваш, особено коа го бркате Наполи.
И заеби шо се дешава у другиве лиги, се погоди така годинава (освен Бундес), иначе се колат таму и се мењаат позиции секое коло. Овде уште од после 10то, Наполи и Јуве се издвоија напред, за разлика од други сезони, кога уште од јануари Јуве беше шампион.[DOUBLEPOST=1520106426][/DOUBLEPOST]
Значи за Дибала немам лош збор, секој би го посакал у тим. Мене коса ми се крена кога видов од прва минута дека игра. Само сакам да потенцирам дека тоа што лигата е лоша, се одразува највише на Јуве, они се стандардни во ЛШ и се залажуваат со Калчо, и оп, после доминација од Тотнам у сред Торино.
А за статистикава не ме потсеќај, ми се исправа косава, иако далеку полоша статистика имаме со Милан грозниот![]()