Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Најјак тим биле во Италија, фантастичен фудбал, најдобри после Сити и ПСЖ, генијалецот Сари, паѓање у трансови, вау вау...

@Џонтра Волта па ни пиша еднаш ние неутралниве за нив да сме навивале у Серија А. :D

Абе мрш у пизду материну нека се гонат, најпреценет тим, не постојат на битни утакмици, знаев дека ќе им се деси ваков мелтдаун и во лигата ко во ЛШ. И од Интер ќе изгубат. Пример за мизерен лузерски тим.

Фала, чао, пријатно.

Да не ги умре Дибала прееска? :D

А и браво за Рома, сеа за сеа.

Ја еднаш ќе изеам гомца против мој тим и работите ќе излезат вака, како нарачани.

Ептен ми е ќејф што вака ги измочаа. :) Екипа што намерно испаѓа од Х натпреварување за да се фокусира на Y натпреварување никако не заслужува да освои било каква титула, јер титулите не се створени за да ги освојуваат такви селски екипи. Конкретно Наполи во случајов ќе беше втор фаворит за освојување на ЛЕ после Атлетико, но на ѕвездиве им е ‘‘понижување‘‘ да играат ЛЕ пошто во цела скоро 100 годишна историја имаат освоено дури 10ина титули во сите натпреварувања. :angel:

Пред да ме цитира некој со стандардната македонска реченица во која се бара оправудвање за лузерите само да ве потсетам дека и многу други екипи се борат за титула или пласман во европските натпреварувања па поштено си ја играат и ЛЕ.

На овие му е наплатено и за Милан шо јадеше и пиеше безпари на олимпико минатото коло. :)
Крајно неочекувано. :D

П.С. Јувенташиве нека не скокаат многу, бидејќи ги чека истото на Олимпико во мај :)

За да има кој да се расправа со јувенташите бе. :icon_lol:
Треба да си ептен малоумен да се расправаш со некој што вика дека сите му пуштаат утакмици на Наполи само за да ги симнат нив од тронот.

Kakvi kremenadli se fanovive na inter..abe mizerii, raduvajte se deka vi go tepavme konkurentot za LS

YirTlVe.jpg

Ептен ми е ќејф што вака ги измочаа. :) Екипа што намерно испаѓа од Х натпреварување за да се фокусира на Y натпреварување никако не заслужува да освои било каква титула, јер титулите не се створени за да ги освојуваат такви селски екипи. Конкретно Наполи во случајов ќе беше втор фаворит за освојување на ЛЕ после Атлетико, но на ѕвездиве им е ‘‘понижување‘‘ да играат ЛЕ пошто во цела скоро 100 годишна историја имаат освоено дури 10ина титули во сите натпреварувања. :angel:
.

И те како заслужуваат да ми се деси болдираново, баш ради тоа.
Не дека конкурент им е Јувентус и јас сум за нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom