Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Да ти седне во скут Биг МамаА тебе премиерот на Албанија Еди Рама![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти седне во скут Биг МамаА тебе премиерот на Албанија Еди Рама![]()
Да ми го лапнеш ко посебна САЛАМА ОООООООооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооОООООООООООООООООООООО FIREBALLLLLLLLLLLLLLДа ти седне во скут Биг Мама
Што е бе, фуфка од ремет а?Миланези, calm your tits, не бидете Интераши у фазон "есенски прваци".
Се пласиравме у финале, ОДЛИЧНО... Но не сме најдобриот клуб на светот.
Оладете главите, и не го потценувајте интер, колку год да се експозитура Дрита Боговиње периодов.

Што е бе, фуфка од ремет а?Биди маж бе, искурчи се кој кур, подобри сте периодов.
Јас за првиот меч глава ставав дека ќе ве тепаме и дека ќе биде срамота да не го тепаме Милан. И сега тврдам дека Интер е појак од Милан ама во подобра форма не е, али надеж ми влеваат враќањето на Икарди и на Валеро во првиот тим така да би требало малце да се стабилизираме, плус Милан имаше исцрпувачки меч со Лацио вчера. Не бидете пизди ко Деко, курчете се малце.
![]()

Сакам, бирај во што сакаш. Ако тепа Милан ја го јадам, ако тепа Интер ти, ако заврши икс на Џонтра му ебеме се женско по дома. к?Реално, убаво е да се има еуфорија и да се размислува за ЛШ, ама ОПШТО да не летаме ептен високо, не мислев у пресрет на дербито.
По фан клубот читам - ајдееееее ИГРАЧИШТА, ЌЕ ГИ ЗГАЗИМЕ/НАПУНИМЕ АРСЕНАЛ, ЛШ here we come и слично.
Полека, смирено.
Што се однесува до дербито, сакаш кладба ?![]()

Сељак е војХехе [emoji41]
![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Не знам кај си прочитал во фан клуб дека ќе го згазиме и напуниме Арсенал. Ти беше тој кој обратно тврдеше.Реално, убаво е да се има еуфорија и да се размислува за ЛШ, ама ОПШТО да не летаме ептен високо, не мислев у пресрет на дербито.
По фан клубот читам - ајдееееее ИГРАЧИШТА, ЌЕ ГИ ЗГАЗИМЕ/НАПУНИМЕ АРСЕНАЛ, ЛШ here we come и слично.
Полека, смирено.
Што се однесува до дербито, сакаш кладба ?![]()
Не знам кај си прочитал во фан клуб дека ќе го згазиме и напуниме Арсенал. Ти беше тој кој обратно тврдеше.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Точно знаев дека ти ќе ме цитираш

Аватар месец дена.парафразирав, имаше мислења у таква конотација.
А моето мислење си го разјаснивме у фан клубот.
@Stefan-kobe , неам идеја кој да биде влогот... предложи ти нешто.

Враќај си го Рентон на аватар, не туку обесувај со нигери.Вчера го сменив, ама нема проблем.
Ти сигурно имаш на писи цел фолдер слики за вакви намени и чекаш да се упеца некој...
фолдер : Fanovi na milan
фолдер : Fanovi na gjubrentus
Ја ќе додадам еден екстра бет : Ако Бонучи ви даде гол, да смениш потпис кој ќе трае до следното дерби (поголем е коефициентот за ова и затоа толку долго време), и онака ти смрди на лајна потписот со коби брајант.
Уствари која ти е логиката да го имаш Усаин Болт на аватар. У суштина и двајцата иаме нигери, ама сепак... Усаин Болт... Ти треба да навијаш да победи милан и бонучи гол да ви даде, пошо очајно ти треба нов имиџ на форумот
![]()

Е сеа замисли кое дно е мајка ти чим има за дечко таков човек. хуехухеухеухеухехусхнсдфгхдфндмнгф,г,г,гдфгдфгдфВраќај си го Рентон на аватар, не туку обесувај со нигери.
Иначе стварно еј, Стекот земал замара со Болт на аватар, од пред 19 години. Најлош у историја, потписот прелош, никот не постои, ол ин ол ужасен член. Очаен.