Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најјаки ми се, им покажуваш слика од табела онаму кај што се гнездат на 10то место со киево и компанија, ти викаат ова не е реална слика, абе мислиш Винсент Ван Гог го дискутираме на темава :pos:

Несто пак гол за Палермо, ама што кур кога овие се дрва... ај на лето ќе си најде подобар клуб :toe:
Нек клајт уш некој гол и ќе го дајт Замарини уш пред лето :-)

Стефано Пиоли е најсериозниот кандидат да го замени Де Бур на клупата на Интер...

:kafence:

piolijuve.jpg

абе готово ! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Разбирам дека досеткава ви е смешна сите што сте хејтери на Интер ама друго е кога си пишуваш од дома а друго е кога ќе играш на зелениот терен..во Интер поминале еден куп играчи што биле алфа и омега во умрени екипи а овде не знаеле кај да тераат(тука се гледа притисокот што играат во голем клуб)..Интер е клуб што троши над 100 милиони евра за засилувања за да биди на врвот а не да се пентери онде 10-11 место и тука е причината што ја потенцира претходно Теглата Ајвар

Ниеден тим со овој ростер на играчи што го има Интер ни приближно не би му парирал на Јувентус. Кога ќе ви стане јасно дека сеуште сте катастрофа? Кој и да ви е тренер тој ќе е резултатот. Тоа што сте имислени дека имате играчашта полно во тимот тоа е ваш проблем. Интер има неколку квалитетни играчи и другото све е тежок под просек. Не е Де Бур крив воопшто. Го донесоа на крај на преоден рок со ростер на играчи кој не е по негов тек и не знам што очекуваа да им се случи. Ништо нема да добијат ако сменат. Остај го до Јануари. Донеси му играчи што ги бара (се разбира долку му се реални барањата) и после па ако не го бива бркај го.

Нек клајт уш некој гол и ќе го дајт Замарини уш пред лето :)

Се ми се чини во Наполи ќе пали патиките :)[DOUBLEPOST=1477976828][/DOUBLEPOST]
Разбирам дека досеткава ви е смешна сите што сте хејтери на Интер ама друго е кога си пишуваш од дома а друго е кога ќе играш на зелениот терен..во Интер поминале еден куп играчи што биле алфа и омега во умрени екипи а овде не знаеле кај да тераат(тука се гледа притисокот што играат во голем клуб)..Интер е клуб што троши над 100 милиони евра за засилувања за да биди на врвот а не да се пентери онде 10-11 место и тука е причината што ја потенцира претходно Теглата Ајвар

Остај алфи и омеги, туку да се договориме да ги повлечиме клетвите. Јас за Интер, ти за Рома. Пола ростер ни е повреден не заебавај! :)

Ниеден тим со овој ростер на играчи што го има Интер ни приближно не би му парирал на Јувентус. Кога ќе ви стане јасно дека сеуште сте катастрофа? Кој и да ви е тренер тој ќе е резултатот. Тоа што сте имислени дека имате играчашта полно во тимот тоа е ваш проблем. Интер има неколку квалитетни играчи и другото све е тежок под просек. Не е Де Бур крив воопшто. Го донесоа на крај на преоден рок со ростер на играчи кој не е по негов тек и не знам што очекуваа да им се случи. Ништо нема да добијат ако сменат. Остај го до Јануари. Донеси му играчи што ги бара (се разбира долку му се реални барањата) и после па ако не го бива бркај го.
Interasite nikogas sezonava ne rekle deka so toj roster so go imaat deka ke mu pariraat na juve tuku iskreno si vikaa deka so toj roster treba u top 3 da bidat...

Za Ilija e dobro da odi prvo vo nekoj tim kako Udinese,Viola,Lazio da se iskali uste godina dve i posle da fakja magla vo pojak klub!!

Не е ни толку јак па да игра у некој бољи тим од Фиорентина,Лацио...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom