Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.275
Најјаки ми се, им покажуваш слика од табела онаму кај што се гнездат на 10то место со киево и компанија, ти викаат ова не е реална слика, абе мислиш Винсент Ван Гог го дискутираме на темава :pos:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Несто пак гол за Палермо, ама што кур кога овие се дрва... ај на лето ќе си најде подобар клуб :toe:
Нек клајт уш некој гол и ќе го дајт Замарини уш пред лето :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
Стефано Пиоли е најсериозниот кандидат да го замени Де Бур на клупата на Интер...

:kafence:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
абе готово ! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Разбирам дека досеткава ви е смешна сите што сте хејтери на Интер ама друго е кога си пишуваш од дома а друго е кога ќе играш на зелениот терен..во Интер поминале еден куп играчи што биле алфа и омега во умрени екипи а овде не знаеле кај да тераат(тука се гледа притисокот што играат во голем клуб)..Интер е клуб што троши над 100 милиони евра за засилувања за да биди на врвот а не да се пентери онде 10-11 место и тука е причината што ја потенцира претходно Теглата Ајвар

C

Castiel

Гостин
Ниеден тим со овој ростер на играчи што го има Интер ни приближно не би му парирал на Јувентус. Кога ќе ви стане јасно дека сеуште сте катастрофа? Кој и да ви е тренер тој ќе е резултатот. Тоа што сте имислени дека имате играчашта полно во тимот тоа е ваш проблем. Интер има неколку квалитетни играчи и другото све е тежок под просек. Не е Де Бур крив воопшто. Го донесоа на крај на преоден рок со ростер на играчи кој не е по негов тек и не знам што очекуваа да им се случи. Ништо нема да добијат ако сменат. Остај го до Јануари. Донеси му играчи што ги бара (се разбира долку му се реални барањата) и после па ако не го бива бркај го.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Нек клајт уш некој гол и ќе го дајт Замарини уш пред лето :)
Се ми се чини во Наполи ќе пали патиките :)[DOUBLEPOST=1477976828][/DOUBLEPOST]
Разбирам дека досеткава ви е смешна сите што сте хејтери на Интер ама друго е кога си пишуваш од дома а друго е кога ќе играш на зелениот терен..во Интер поминале еден куп играчи што биле алфа и омега во умрени екипи а овде не знаеле кај да тераат(тука се гледа притисокот што играат во голем клуб)..Интер е клуб што троши над 100 милиони евра за засилувања за да биди на врвот а не да се пентери онде 10-11 место и тука е причината што ја потенцира претходно Теглата Ајвар
Остај алфи и омеги, туку да се договориме да ги повлечиме клетвите. Јас за Интер, ти за Рома. Пола ростер ни е повреден не заебавај! :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ниеден тим со овој ростер на играчи што го има Интер ни приближно не би му парирал на Јувентус. Кога ќе ви стане јасно дека сеуште сте катастрофа? Кој и да ви е тренер тој ќе е резултатот. Тоа што сте имислени дека имате играчашта полно во тимот тоа е ваш проблем. Интер има неколку квалитетни играчи и другото све е тежок под просек. Не е Де Бур крив воопшто. Го донесоа на крај на преоден рок со ростер на играчи кој не е по негов тек и не знам што очекуваа да им се случи. Ништо нема да добијат ако сменат. Остај го до Јануари. Донеси му играчи што ги бара (се разбира долку му се реални барањата) и после па ако не го бива бркај го.
Interasite nikogas sezonava ne rekle deka so toj roster so go imaat deka ke mu pariraat na juve tuku iskreno si vikaa deka so toj roster treba u top 3 da bidat...

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.310
Поени од реакции
3.365
Za Ilija e dobro da odi prvo vo nekoj tim kako Udinese,Viola,Lazio da se iskali uste godina dve i posle da fakja magla vo pojak klub!!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не е ни толку јак па да игра у некој бољи тим од Фиорентина,Лацио...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom