Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со играчи во екипа од ранкот на Дамброзио,Нагатомо,Ранокија и Паласио и Свети Петар да се симне,Интер ќе биде со мањак играчи на теренот.Разно разни магии не го спасуваат Интер со онакви кретени,па и три кила зејтин во црква да оставиме.

Milan e poslab ama dade tri gola. Ali mie go imamo treneristeto Montela:cool:

Само не ми е јасно како бе играч ка Јоветич да седи на клупа ? Што е проблемот, и лани и годинава кога и да гледам дреме на клупа.... Ја разбирам да има конкуренција јака ама да игра пЕдер и Паласио пред него? Главен играч треба да им биде у нападот заедно со Икарди они го чуваат на клупа...

Go cuvaat za pojaki utakmici :D

mozebi inter vo prvite 10 kola ke nema pobeda pa na kraj ke lapat titula kako juventus vo proslata sezona :):)

haha

Само не ми е јасно како бе играч ка Јоветич да седи на клупа ? Што е проблемот, и лани и годинава кога и да гледам дреме на клупа.... Ја разбирам да има конкуренција јака ама да игра пЕдер и Паласио пред него? Главен играч треба да им биде у нападот заедно со Икарди они го чуваат на клупа...

Не им се вклопува во замислите и тактиката на тренериштава. :)

А кој сакаа да го земат Милан со парите од Бака?

simone-zaza-juventus-napoli_1m445orccy6l119b27tp5m6cnz.jpg

Го земаа Лападула бе ама среќа тој се повреди одма па Бака остана у Милан... е сеа проблемот е што се у минус со парите, купија напад а Бака остана :icon_lol: Искрено оној Лападула дал ќе заигра со Адриано покрај Бака :icon_lol:

Го земаа Лападула бе ама среќа тој се повреди одма па Бака остана у Милан... е сеа проблемот е што се у минус со парите, купија напад а Бака остана :icon_lol: Искрено оној Лападула дал ќе заигра со Адриано покрај Бака :icon_lol:
Излегоја гласини дека ќе сте го враќале Лападула, вистина ова или ?

Излегоја гласини дека ќе сте го враќале Лападула, вистина ова или ?

Ne be, nekoe direktorce tamo od Peskara izjavil deka so ostanuvsnjeto na Baka a vamo Napoli go prodade Iguain ispadna izborot negov greska. I deka najpametno bi mu bilo da se vrati u Peskara na pozajmica

Милан ќе се прошета до титулата. :D

Де Кур и пЕдер. После ова се вратив уште еднаш на постовите од Марли, право освежување после тој канцер од досетки. :icon_mrgr:

Еве ви го мртвиот Киево, јебао вас Џиџи Дел Нери. Гад екипа мајке им га набијем. Ама си тепаа поштено тоа е.

После ланскиот пеколен старт, оваа година малце даваме предност, не се палете одма hhhhhh ;););););););););)

Каде со муабетите дека Киево ќе отпадне??
А навистина нејќам да ги видам со оној стадионот Бентегоди и легендите Марацина и Коради!!!

Кротоне, Палермо и најверојатно Пескара/Емполи бајовци мои...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom