Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А кој сакаа да го земат Милан со парите од Бака?

Со тие пари во денешно време можеа само Марио Гомез да го земат. :) Идиотите беа спремни да го шитнат Бака за 30м. Во време кога се фрлаат по 80,90,100м за играч они беа спремни да се ослободат од играчот што дава 2 гола од 3 обиди за мизерни 30м еура... :facepalm: :tapp:

Koja skapanica se ovie inter, alal da im e.

Juve glatko do skudeto.

Последно уредено:
Aко е вистина дека кај сите клиенти има 20%+ провизија од трансфер чисто сумњам дека ќе седи мирен Раиола не било Донарума ако сака Малдини и Дел Пиеро нека се
Абе Раиола, нека не седи мирен, и нека зборува колку сака,ама на крајот,мора да се сложиш, сепак се зависи од желбата на играчот.

И на Недвед, му досадуваше кога Јуве замина Јуве во Б, ама овој му рече јас останувам, и крај. Потоа,од кога се пензионира, почна да му досадува за да потпише во Интер, Недвед пак го измаршира. Така да, ако играчот цврсто знае што сака, тогаш Раиола може само да си ќути.

Абе Раиола, нека не седи мирен, и нека зборува колку сака,ама на крајот,мора да се сложиш, сепак се зависи од желбата на играчот.

И на Недвед, му досадуваше кога Јуве замина Јуве во Б, ама овој му рече јас останувам, и крај. Потоа,од кога се пензионира, почна да му досадува за да потпише во Интер, Недвед пак го измаршира. Така да, ако играчот цврсто знае што сака, тогаш Раиола може само да си ќути.
Точно ама денес мислам нема играчи како Недвед и таа генерација.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Интер не се некое мерило. Чекај да почнат сериозниве екипи како Милан, Лацио па ќе видиме до каде се Киево.

Инаку Франк де Бур - голем кур

Најстара екипа се Киево во лигава, пола играчи им се над 30 години, стари кучиња што на искуство ги фаќаат другиве екипи. Немаат шанси за пласман во Европа, али немаат ни шанса да испаднат од лига... златна средина ќе седат и ќе им ги пореметуваат плановите на другите клубови. Оној фосилот Даинели мислев дека се пензионирал пред 4-5 години, а тој вчера искина против Интер, ја држеше цела одбрана на тимот... класа играч

Форца Ф.К. Сержо Пелисие

Што не е бед, си паднал на тикет. Немаш ни коефициент за ваучер :icon_lol:

Не играм мн спортска бе, али мерак ми беше да ги погодам талијаниве, покрај Милан и Сандерлен ме заеба било кога икс, да им ебам тоа англичаните глупи. :)

Шала на страна сеа, свесен сум дека Милан едвај победи и дека иднината не ни е добра, за разлика од Интер кој увек ми е ќејф когај губи ама има далеку подобар играчки кадар од Милан, и подобра иднина пред све, посебно од наредна сезона кога ќе им дојде Алекс Тешеира на позајмица, и плус пари од кинезите за екстра засилувања, предводени од Чоло Симеоне :icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom