Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна сеа, свесен сум дека Милан едвај победи и дека иднината не ни е добра, за разлика од Интер кој увек ми е ќејф когај губи ама има далеку подобар играчки кадар од Милан, и подобра иднина пред све, посебно од наредна сезона кога ќе им дојде Алекс Тешеира на позајмица, и плус пари од кинезите за екстра засилувања, предводени од Чоло Симеоне :icon_lol::icon_lol:
Не се потценувајте и вие брат, еве Витсел ви остана, сеа Ковачиќ и Квадрадо плус у јануари коа ќе легнат 100те милиони од кинезите ќе изнакупите уште 2-3 класа играчи и пак ќе се вратите на врвот. :);)

Не се потценувајте и вие брат, еве Витсел ви остана, сеа Ковачиќ и Квадрадо плус у јануари коа ќе легнат 100те милиони од кинезите ќе изнакупите уште 2-3 класа играчи и пак ќе се вратите на врвот. :);)

Немамо нон-еу места више, така да Квадрадо не иде сигурно.
Иначе џабе, пак ќе имате подобар тренер, Чоло е класа за Монтела :(

Немамо нон-еу места више, така да Квадрадо не иде сигурно.
Иначе џабе, пак ќе имате подобар тренер, Чоло е класа за Монтела :(
Ќе средите преку Џенова, немај гајле мике мој, тука ви е Прециози. ;)
Иначе Анчелоти ќе си го вратите штакурац.

Прееска ми беше пуштен телевизорот на Арена и ми се погоди да ги погледнам снимките од Јуве-Виола и Киево-Интер.

Може да кажам дека Виола беше очајна, ништо не изигра, а и мечот беше генерално слаб со квалитет иако Јуве беше подобар во целина.

Интер ОЧАЈ, све утна Де Бур на првава утакмица, прва и основна грешка формацијата, потоа неиграњето на Перишиќ и трето ставањето на Паласио во игра, а Јоветиќ дреме на клупа. И денес читам на нетов имало некоја клаузула дека ако Интер на полусезона бил од 1-3 место ќе требало да го откупат Јојо или ако барем еднаш настапел. :facepalm::facepalm: И ај сеа нека го чуваат на клупа за да не го откупат и нека играат со Паласио, ти ебамт ретардите неписмени.

Хандановиќ би го разнел со Ц4, колку сакам да умре не сте свесни, да му ебам тоа шлепачот скапан. Не дека е крив за некој од головите, али имаше неколку ситуации каде реагираше ко задњи морон.

Нека не се курчи Де Бур и нека си фура 4-3-3, најефективна формација за моменталниов ростер на Интер.

Не знам јас ама Киево да те победи е најголем резил,екипа што 100 години нема купено играч,со 40 годишни играчи во тимот и клуб што единствена амбиција му е да наместат еден куп натпревари цела сезона...страмота од невидени размери за клуб како Интер што троши еден куп пари за играчи веќе во контиунитет и што најавува амбиции за Топ 3.

Сега гледам зошто на Интер изгубил. Го немаат богот Марко Ливаја кој ровари за Лас Палмас:D

Виола никого ни не зеде, Дела Валевци се поегејчиле изглеа.
Ќе се муча до Јануар, после кој ќе им замине Соуса у Јуве ќе бида уше бетер !!

Банега не бил разигран а богот Перишич е уморен од Европското кое заврши пред 3 месеци.

CqgK_icXYAAiOCJ.jpg

За овај се тепа цела серија а бе, за овај видeте го лингурот :pos::pos:

Незнам дали вчера го гледавте мини интервјуто на Арена со Џорџевиќ од Лацио, кажа интересни инсајдерски детали за другиве клубови (читај: Интер)

За Лацио рече дека Перуци е нов член на управниот одбор, и успеал некако да ги наговори најватрените навивачи на небесносивите да се вратат на трибините... демек тифозиве имале огромен респект кон Анџело и попуштиле со инаетот. @Padroni di Roma нека потврди ако греши Џорџета :D

За Милан рече дека немаат тим за скудето, али сигурно со Монтела ќе се пласираат во Европа

За Интер рече дека немаат да имаат позначителен успех, дека играчите во тимот сеуште се поделени на кланови, дури и по заминувањето на Манчини. Ова интересно ми се виде, Де Бур сеуште не ги држи сите конци во тимот, па ќе треба време да пројде за да покаже некакви резултати

Рома, Наполи и Јуве ќе се борат за првите 3 места (duh...)

Незнам дали вчера го гледавте мини интервјуто на Арена со Џорџевиќ од Лацио, кажа интересни инсајдерски детали за другиве клубови (читај: Интер)

За Лацио рече дека Перуци е нов член на управниот одбор, и успеал некако да ги наговори најватрените навивачи на небесносивите да се вратат на трибините... демек тифозиве имале огромен респект кон Анџело и попуштиле со инаетот. @Padroni di Roma нека потврди ако греши Џорџета :D

За Милан рече дека немаат тим за скудето, али сигурно со Монтела ќе се пласираат во Европа

За Интер рече дека немаат да имаат позначителен успех, дека играчите во тимот сеуште се поделени на кланови, дури и по заминувањето на Манчини. Ова интересно ми се виде, Де Бур сеуште не ги држи сите конци во тимот, па ќе треба време да пројде за да покаже некакви резултати

Рома, Наполи и Јуве ќе се борат за првите 3 места (duh...)
Точни информации имаш :)

Чак и јас лично можам да потврдам дека Милан нема тим за скудето ,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom