Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вечер сите у црква ке идатКој термин е ова бе од 12:30 во сабота за милансково дерби
![]()
Кој термин е ова бе од 12:30 во сабота за милансково дерби
![]()
Кој термин е ова бе од 12:30 во сабота за милансково дерби
![]()
Термин кој ќе го направи дербито најгледан натпревар во историјата на серија А. Така да не знам воопшто што е смешно.Кој термин е ова бе од 12:30 во сабота за милансково дерби
![]()
Па смешно е што и гзот под кирија го дадовме кај тие смрдени кинези.Термин кој ќе го направи дербито најгледан натпревар во историјата на серија А. Така да не знам воопшто што е смешно.
Не знам што толку ти мења дали газдата е Кинез, Италијанец или Мароканец. Доколку вложува во клубот ко што треба не знам зашто смета тоа. Премиер лига со години има вакви термини па никој не се жали. 12 ипол е не е 6 7 8 сабаље.Па смешно е што и гзот под кирија го дадовме кај тие смрдени кинези.
Не би ме чудело и кучиња печени да се вртат пред сан сиро во блиска иднина [emoji4]
Мене ми е одвратно да го гледам дербиво во 12 сабајле,а и не само мене,пола европски навивачи се жалат.
Али шта чеш коа немавме среќа и ни рикнаа со кеш италјанските газди.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
А Рома - Лацио од колку ќе се игра?Од година во 10 и пол сабајле заедно со Викторија Жишков![]()