Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Марио бил у книжара, колку ли му било непријатно :pos::pos::pos:
abeeeee dajte od toa knigata amerika od toj Francija Kafe kako se vikase ne znam, kladba izgubiv pa me pratija hhhhhhhhhheheheheheheeeeeeee inace ne sum jas za tuka znaes hehehehehee
Дошол Џонтра на некој штанд и му рекол на продавачот: Тука? И овој му одговорил: Еј бро кажи...
-Ја имате таа и таа книга?
-Секако, нема што немаме.
-Zs?
-Зш све имаме дете мое.

У кратки црти разговорот меѓу него и продавачот.

Картите ги шиткале за 99 денари слушам..:icon_lol:
Да толку се. :icon_lol:

4 мил евра од влезници, претходно рекордот беше заработка од 3.9 мил евра од натпреварот Интер - Јувентус

Ne e interesen vekje.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Па значи и на Милан е непријател, треба и тебе да те пецка.

Од друга страна овој од дома не го сфаќаат за озбилно и го мислат за умрен а не па надвор да се зема неговото мислење за релевантно.

Новиов сопственик на росоњериве во првото интервју по купувањето на клубот кажал "Фоца Мила" :LOL:

Фоца Инда и Мила :kafence:

Новиов сопственик на росоњериве во првото интервју по купувањето на клубот кажал "Фоца Мила" :LOL:

Океј е Скиреја литературен гуру, не кур замарај од сабајле кој што рекол, кој што чита, кој како пишува. :kafence:
k? ;)

Нашиов барем погоди кој клуб го купил додека овој на Интер се обрука и се раздра "Форца Милан" таму коа пиеле шаНпањско.

Зашто да умре?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Зошто е старо злобно копиле. :D.
Сто и една година има бе, место да чува правнуци он ќе расправа за фудбал. Нека го остави фудбалот на тие што го разбираат.

Кој термин е ова бе од 12:30 во сабота за милансково дерби :icon_lol:
17951777_1318020981566435_732888678060865333_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom