Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека хејтам ама можам да замислам ако Јуве спаѓаше во ситуацијата на миланските клубови, мислам да беше обратно ситуацијава, какви само тролови цело време ке имаше од интерашиве особено. Цело време се шегувавте порано со ПСЖ арапска екика, Сити или Челзи, сега за вас што да кажаме ??? Јуве остана гордост чиста италијанска.
Пошто вие тука чистокрвни италијанци сте. И да најголема гордост е Јуве. Уште поголема е кога ќе се потесетат сите 2006 што му се случи на јуве. Тогаш гордоста најголема им е гарант.

Не дека хејтам ама можам да замислам ако Јуве спаѓаше во ситуацијата на миланските клубови, мислам да беше обратно ситуацијава, какви само тролови цело време ке имаше од интерашиве особено. Цело време се шегувавте порано со ПСЖ арапска екика, Сити или Челзи, сега за вас што да кажаме ??? Јуве остана гордост чиста италијанска.

Lesno vi e koga ja imate Nutella pozadi vas :icon_lol:

Nego, kje go zema Juve De Shiljo ilimie da go donesemo na ushka? :icon_lol:

Пошто вие тука чистокрвни италијанци сте. И да најголема гордост е Јуве. Уште поголема е кога ќе се потесетат сите 2006 што му се случи на јуве. Тогаш гордоста најголема им е гарант.
Па да се вратиш за само 10 години и да имаш тотална доминација последните 5 години во Италија и веќе да конкурираш сериозно во Европа последните 3 години, не знам што има тука срамно напротив уште повеќе гордост, тоа може само Јуве не плачавме за странци да ни спасат г'з.

Па да се вратиш за само 10 години и да имаш тотална доминација последните 5 години во Италија и веќе да конкурираш сериозно во Европа не знам што има тука срамно напротив уште повеќе гордост, тоа може само Јуве не плачавме за странци да ни спасат г'з.
Па не нема ништо срамно да те избацат во втора лига ради местење. Ништо.

Па не нема ништо срамно да те избацат во втора лига ради местење. Ништо.
Хахаха компанија ваша или на цела Италија невини сте???? само наив верува во тоа, тоа што се случи во 2006 сите се друживте за да го уништете Јуве, но guess what didn't work .

Хахаха компанија ваша или на цела Италија невини сте???? само наив верува во тоа, тоа што се случи во 2006 сите се друживте за да го уништете Јуве, но guess what didn't work .
toa sto 100 presudi od sudovi se kontra juve i potvrduvaat deka mestele, vklucuvajki ja i poslednata megu 100te, deka moggi nikogas ne smee da se vrati u fudbal, zasto Mestel, sve toa e laga, od sudovi vo italija, odluki doneseni bez dokazi bez nisto, onaka, na shashma lupnati, samo za da mu se nasteti na juve.

siiiiiiiiiiiigurno, ok e, bem vi toa fudbalskoto vmro.

Да ми теквит тој период, и Исус воскресна тогаш само да го кутнит големиот и чесен Јуве.

Играме ЛШ дечки, не се замарам да гледам вечно дерби од 12:30 саботно, како 3 лига Исток сте со терминиве

Аку пиле да ми играте, важно е да си стигните до финале и да го лапните цел таму, ко сите години.

Па беше. Само не знам кај виде некој да ги правда за тоа и да збориме за светски заговор против Милан.
Па не али гледам дека се сатанизира Јувентус а се покажа дека и Интер го правел истото за кое беа казнети Јувентус и Милан. И кога ќе видиш кој највише ќари од фарсополито, јасно е колку е саат.

Па сопственици на клубовите се кинези, од една страна сакаме да се подобрат финансиите на клубовите преку маркетинг и слични курци а се буниме за нешто вакво.
Па Реал и Барса што немаат никаква допирна точка со кинезите го сменија Ел Класико терминот, почнаа да играат на пладне, попладне у 16 часот. Истотака и другите нивни утакмици се во вакви бош термини.
Англичаните дербињата ги играат во 13:30, најчесто во сабота, во недела имаат највеќе 2 утакмици мртви па пак се најгледана лига у свет.

Сакаме да живне калчото а мрчиме за некои вакви промени. Нема ниедна утакмица моментално, цел свет ќе го гледа дербиво. Не гледам причина да не се ``игра`` за кинезите односно азискиот пазар, сите знаеме од кај идат највише пари. Манчестер само што не се преселил у азија ебате, Барса им се даде на катарците, 900 години немаа спонзор на дресот доека не дојдоа овие.

Утакмиците во недела не се мртви,зошто со години наназад сите големи дербиња најчесто се играа во недела.Ако збориш стриктно за годинава тогаш,најмртви утакмици има.Глупости е што направија со недела ко термин оваа година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom