Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто вие тука чистокрвни италијанци сте. И да најголема гордост е Јуве. Уште поголема е кога ќе се потесетат сите 2006 што му се случи на јуве. Тогаш гордоста најголема им е гарант.Не дека хејтам ама можам да замислам ако Јуве спаѓаше во ситуацијата на миланските клубови, мислам да беше обратно ситуацијава, какви само тролови цело време ке имаше од интерашиве особено. Цело време се шегувавте порано со ПСЖ арапска екика, Сити или Челзи, сега за вас што да кажаме ??? Јуве остана гордост чиста италијанска.
Не дека хејтам ама можам да замислам ако Јуве спаѓаше во ситуацијата на миланските клубови, мислам да беше обратно ситуацијава, какви само тролови цело време ке имаше од интерашиве особено. Цело време се шегувавте порано со ПСЖ арапска екика, Сити или Челзи, сега за вас што да кажаме ??? Јуве остана гордост чиста италијанска.
Па да се вратиш за само 10 години и да имаш тотална доминација последните 5 години во Италија и веќе да конкурираш сериозно во Европа последните 3 години, не знам што има тука срамно напротив уште повеќе гордост, тоа може само Јуве не плачавме за странци да ни спасат г'з.Пошто вие тука чистокрвни италијанци сте. И да најголема гордост е Јуве. Уште поголема е кога ќе се потесетат сите 2006 што му се случи на јуве. Тогаш гордоста најголема им е гарант.
Па не нема ништо срамно да те избацат во втора лига ради местење. Ништо.Па да се вратиш за само 10 години и да имаш тотална доминација последните 5 години во Италија и веќе да конкурираш сериозно во Европа не знам што има тука срамно напротив уште повеќе гордост, тоа може само Јуве не плачавме за странци да ни спасат г'з.
Хахаха компанија ваша или на цела Италија невини сте???? само наив верува во тоа, тоа што се случи во 2006 сите се друживте за да го уништете Јуве, но guess what didn't work .Па не нема ништо срамно да те избацат во втора лига ради местење. Ништо.
toa sto 100 presudi od sudovi se kontra juve i potvrduvaat deka mestele, vklucuvajki ja i poslednata megu 100te, deka moggi nikogas ne smee da se vrati u fudbal, zasto Mestel, sve toa e laga, od sudovi vo italija, odluki doneseni bez dokazi bez nisto, onaka, na shashma lupnati, samo za da mu se nasteti na juve.Хахаха компанија ваша или на цела Италија невини сте???? само наив верува во тоа, тоа што се случи во 2006 сите се друживте за да го уништете Јуве, но guess what didn't work .
И Милан беше казнет, или селективна меморија?Па не нема ништо срамно да те избацат во втора лига ради местење. Ништо.
Па беше. Само не знам кај виде некој да ги правда за тоа и да збориме за светски заговор против Милан.И Милан беше казнет, или селективна меморија?
Па не али гледам дека се сатанизира Јувентус а се покажа дека и Интер го правел истото за кое беа казнети Јувентус и Милан. И кога ќе видиш кој највише ќари од фарсополито, јасно е колку е саат.Па беше. Само не знам кај виде некој да ги правда за тоа и да збориме за светски заговор против Милан.
Па сопственици на клубовите се кинези, од една страна сакаме да се подобрат финансиите на клубовите преку маркетинг и слични курци а се буниме за нешто вакво.
Па Реал и Барса што немаат никаква допирна точка со кинезите го сменија Ел Класико терминот, почнаа да играат на пладне, попладне у 16 часот. Истотака и другите нивни утакмици се во вакви бош термини.
Англичаните дербињата ги играат во 13:30, најчесто во сабота, во недела имаат највеќе 2 утакмици мртви па пак се најгледана лига у свет.
Сакаме да живне калчото а мрчиме за некои вакви промени. Нема ниедна утакмица моментално, цел свет ќе го гледа дербиво. Не гледам причина да не се ``игра`` за кинезите односно азискиот пазар, сите знаеме од кај идат највише пари. Манчестер само што не се преселил у азија ебате, Барса им се даде на катарците, 900 години немаа спонзор на дресот доека не дојдоа овие.