D
Darko_ufo
Гостин
Искрено со човек кој на мали провокации реагира со тешки навреди кој пола му се комплексашки не му ни одговарам и подобро да ме игнорира. ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Ета Бета речи море фолирант
Ги болело гз од седење на клупа, решил Де Бур да ги одмори и од клупаШо е работата со Јоветич/Барбоса ? Повредени се?
Искрено, јас не знам зашто луѓето се напињаат и сфаќаат при срци некој што коментира глупости на форумот.. Најчесто на форумот се луѓе што не знаат или немаат што друго да прават у животот, си ги лечат фрустрациите со коментирање, или у краен стадиум животот им зависи од мислењата на форумов ...Brat dosaden si vise ce te starm na ignor ne me zamaraj ebate.
Ja razbiram i smeski i trolanje posle poraz. Ama brat ti si retatdiran be, zal mi e vise, stvarno, i za da go spasim ostatokot od forumot da znaes deka ce te staem na ignor i ne me zamaraj vise.
Edna smeska si kazal pacient ko deko ti stael lajk i mislis interesen si.
Plus kopiras fori.
Najozbilno brat, mojot tim tepa i e u borba za vrv, tvojot tim e po 10 mesto i stvarno mislis deka si u pozicija da me prozivas.
Znaci kolku treba da si neintelegenten, eve dur ne sum te ignoriral objasni mi ziti sve najmilo brat, fasciniran sum od nivoto na glupokja i neintelegencija sto ja prikazues. Ili se trudis mnogu jako da si smesen posto si nekoj asocijavtiven tip, od tie debelite so bubulici i ti se diga kurot koga pacienti ko me6 i deko ti stiskaa lakoi ilo neznam sto e rabotava.
Ja brat u zivo ne sum sretnal olku glup covek. A sum sretnal mnogu glupi ljudi u mojava rabota.
A posto ne veruem deka ima tolku glupi ljudi mojata konstatacija e kako sto izjaviv i porano deka imas precki u razvojot, nekoj oblik na blaga retardacija, u toj slucaj brat dlaboko se izvinuem, posto ja site ljudi gi tretiram so ist respekt i ne sakam neciv invaliditet dali psihicki ili fizicki da koristim za zaebavanje.
Ti se izvinuem uste ednas bratce malo, ne si ti kriv, taka si roden jebiga.
Нереална е сликата. Набрзо ќе се врати Интер во колосек и квалитетот ќе исплива на површина. Кое коло е знаеш?1. Juventus
2. Roma
3. AC Milan
![]()