Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како го извади заклучокот за Раиола, алал ти вера :pos:

Погба ќе си ја заебе кариерата ако не созрее во главата дека на секој меч треба максимално сериозно да пристапи. Квалитетот го поседува до максимум. А за таа вредноста на пазарот се околу исти муабет се врти. Нема денеска вреди или не вреди, бидејќи кога ќе видиш дека Хамес беше платен 80тина милиони се ќе ти стане јасно. Еве го сега грее клупа.
Па брат најпопуларен агент е и не е тајна дека си ги форсира малце играчите, прво Ибрахимовиќ па Балотели и сега Погба а во иднина и Донарума. Си има вакви златни кокошки дебелиот и си праи пари.
Иста беше и ситуацијата со Балотели пред 5-6 години, нов Баџо, Марадона што ти ја знам, и си помисли црниов дека стварно е Марадона и си ја еба кариерата. Погба сезонава да не не глуматаше звезда, што сакаше праеше по теренот. Ако продолжи да се занесува ќе м у отиде кариерата.

Искрено, многу е блиску до статусот лидер и 100 милионски играч, ти од пуста љубомора само тука правиш некои празни дискусии.. Кога би гледале реално ниту еден играч во денешно време не вреди колку што е купен, ама врз основа на тоа како се напумпуваат цените Погба и те како е блиску до цифра од 100 милионски трансфер, а и реално моментално средњаци кои се појаки од него освен Модрич(кој е убедливо најјак) па и до некаде Ракитич(овој е на исто ниво со Паул) и нема..

Ако продолжи да го слуша Раиола матер ќе му се ебела кариерата, дај не треси зелени :D

И кажи ми Љајич ала 'само Тоти беше појак од него во Рома' ќе го откупите, задоволи сезонава или скап ви е многу??:icon_lol::pos:

Секако дека е блиску до статус лидер, апсолутно, сезонава кога требаше да биде лидер првите неколку кола дечкото се погуби скроз, не знаеше кај тера а требаше да ја води средината и екипата, па допишуваше бројчиња, му тежела 10ката кур се тресе, среќа Дибала беше тука и одбраната па ја спасија сезоната, иначе да се чекаше од Погба ќе завршеа 3то место.
Уживај дека нема подобри везњаци моментално, Модриќ и Ракитиќ само подобри од Погба, седи бе, глеј си Рома и не објаснувај те молам. Ја од пуста љубомора сум правел празни дискусии хахахаха. ок е.

Види го за Љајиќ пак ми го спомнува, ало дечко како да ти објаснам дека пак немате подобар напаѓач од Адем, кажи ми како да ти објаснам, да ти нацртам ли сакаш?

Па брат најпопуларен агент е и не е тајна дека си ги форсира малце играчите, прво Ибрахимовиќ па Балотели и сега Погба а во иднина и Донарума. Си има вакви златни кокошки дебелиот и си праи пари.
Иста беше и ситуацијата со Балотели пред 5-6 години, нов Баџо, Марадона што ти ја знам, и си помисли црниов дека стварно е Марадона и си ја еба кариерата. Погба сезонава да не не глуматаше звезда, што сакаше праеше по теренот. Ако продолжи да се занесува ќе м у отиде кариерата.

Секако дека е блиску до статус лидер, апсолутно, сезонава кога требаше да биде лидер првите неколку кола дечкото се погуби скроз, не знаеше кај тера а требаше да ја води средината и екипата, па допишуваше бројчиња, му тежела 10ката кур се тресе, среќа Дибала беше тука и одбраната па ја спасија сезоната, иначе да се чекаше од Погба ќе завршеа 3то место.
Уживај дека нема подобри везњаци моментално, Модриќ и Ракитиќ само подобри од Погба, седи бе, глеј си Рома и не објаснувај те молам. Ја од пуста љубомора сум правел празни дискусии хахахаха. ок е.

Види го за Љајиќ пак ми го спомнува, ало дечко како да ти објаснам дека пак немате подобар напаѓач од Адем, кажи ми како да ти објаснам, да ти нацртам ли сакаш?

Па ти на почетокот на сезоната не отече, ама буквално не отече, изигра човекот неколку добри натпревари и не користеше понуда не брецаш, нели за ситна сума сте лапнале јак играч, што не го откупите тогаш ако е толку јак:icon_lol:, па продајте го за поголема сума:D како Рома сега што направи за Шарави и Рудигер, ги откупи за 13 и 9 милиони без разлика што е во минус бидејќи се свесни дека и да се решат да ги продадат, ќе профитираат. Ако имаше Љајич толку добра сезона, сигурно ќе го купевте, а потоа или ќе го задржевте или ќе го продадевте за поголем ќеш. Ова само ти алудирам да не се палиш пред време за некои работи, оти ако се сеќаваш сам доаѓаше во Рома фан клубот и ни објаснуваше како за багатела сте ни направиле кражба за најјакиот офанзивец после Тоти, не ме терај да барам постови:D

Сакаш да кажеш на Балотели проблем му бил Раиола, тој му ја ебал кариерата? Дај молим те:pos:

Па ти на почетокот на сезоната не отече, ама буквално не отече, изигра човекот неколку добри натпревари и не користеше понуда не брецаш, нели за ситна сума сте лапнале јак играч, што не го откупите тогаш ако е толку јак:icon_lol:, па продајте го за поголема сума:D како Рома сега што направи за Шарави и Рудигер, ги откупи за 13 и 9 милиони без разлика што е во минус бидејќи се свесни дека и да се решат да ги продадат, ќе профитираат. Ако имаше Љајич толку добра сезона, сигурно ќе го купевте, а потоа или ќе го задржевте или ќе го продадевте за поголем ќеш. Ова само ти алудирам да не се палиш пред време за некои работи, оти ако се сеќаваш сам доаѓаше во Рома фан клубот и ни објаснуваше како за багатела сте ни направиле кражба за најјакиот офанзивец после Тоти, не ме терај да барам постови:D

Сакаш да кажеш на Балотели проблем му бил Раиола, тој му ја ебал кариерата? Дај молим те:pos:
Брат тоа што (ваљда) нема да го откупат Љајиќ не го прави лош играч со лоша сезона позади себе. Заедно со Икарди сезонава беа најдобри офанзивци кај нас, тоа што Манчини сака да шефува и да изиграва мудоња е друг муабет.
А не дека и турчинов е цвеќе за мирисање, тоа понашањето негово и мене ме нервира.

За Балотели, не буквално да му ја уништел он кариерата ама ти уште на 19 години да му праиш филмови на дечкото дека е Марадона, ќе му се удри од глава малце.
Ај еве види кој од посериозните играчи на Раиола не е преекспониран и исфорсиран медиумски.

Мене само за Хамшик ми е чудно што цела кариера го остави во Наполи и не ``си играше`` со него. Еве ќе видиш што ќе се дешава и со Донарума за 1-2 години.

^ Кај ќе се замеша кај Хамшик и мафијата од Неапол па жив ќе го спалат Раиола :D
Сериозно мафијата му се заканувале на Хамшик дека не смее да си оди, имам читано за ова.. Е сега дали се бабини приказни тоа незнам :)

Се извинувам за странскиот јазик, ама ме мрзеше да преведувам.

Novo pravilo stupa na snagu od naredne sezone u Seriji A:

-U vrhu strane Gazeta se bavi i novim pravilima koja stupaju na snagu od sledeće sezone: ”Preokret u Seriji A, timovi sa 4 fudbalera iz sopstvenog podmlatka i 4 igrača odgajena kao Hamšik”. U podnaslovu se precizira da od 25 licenciranih igrača osam moraju da budu sa korenima u italijanskom fudalu. Barem četiri fudbalera, bez obzira na nacionalnost, sa stažom u mlađim kategorijama kluba i četiri u omladinskim pogonima drugih italijanskih timova. Primera radi Ljajić, Jovetić i pomenuti Hamšik budući da su došli kao tinejdžeri u Italiju računaju se kao domaći igrači.

^ Кај ќе се замеша кај Хамшик и мафијата од Неапол па жив ќе го спалат Раиола :D
Сериозно мафијата му се заканувале на Хамшик дека не смее да си оди, имам читано за ова.. Е сега дали се бабини приказни тоа незнам :)
Лани за малце не заврши во Јуве, Де Лаурентис ја прифати понудата исто и Хамшик али испаднале некој компликации успат. Кој ја прашва мафијата кога пари се во прашање.

Лани за малце не заврши во Јуве, Де Лаурентис ја прифати понудата исто и Хамшик али испаднале некој компликации успат. Кој ја прашва мафијата кога пари се во прашање.
Точно така ме потсети тие компликации всушност се мафијата не сакале да слушнат па камо ли за Јувентус ;)
Ако се договорам јас со тебе да ти ја продадем колана моја што би ме спречило освен таа виша сила???

Точно така ме потсети тие компликации всушност се мафијата не сакале да слушнат па камо ли за Јувентус ;)
Ако се договорам јас со тебе да ти ја продадем колана моја што би ме спречило освен таа виша сила???
Tatko ti, poso toj ja kupil kolata. :D

Sent from my D2403 using Tapatalk

Абе која мафија други биле компликациите, пари кога се во прашање мајките луѓето си го продават па мафија глупости. Додуша можиме до утре да шпекулираме шо било.

Деми Палермо беше клуб на мафијата, деми жареа палеа и се останато. Кај се сега на зампарини да му згрчат? Ултраси, Мафија сите останати работи ти се само маша на политичарите ништо друго, ако овие речат играј ќе играт.

Мафијата не е виша сила бе брат...

Не сакале кај конкуренцијата да оди.
If you know what I mean.

Кога ке има распорет за следна сезона?

Абе која мафија други биле компликациите, пари кога се во прашање мајките луѓето си го продават па мафија глупости. Додуша можиме до утре да шпекулираме шо било.

Деми Палермо беше клуб на мафијата, деми жареа палеа и се останато. Кај се сега на зампарини да му згрчат? Ултраси, Мафија сите останати работи ти се само маша на политичарите ништо друго, ако овие речат играј ќе играт.

Мафијата не е виша сила бе брат...
Па Зампарини е мафијата. :D

Добар играч е Лазаар од Палермо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom