Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па брат најпопуларен агент е и не е тајна дека си ги форсира малце играчите, прво Ибрахимовиќ па Балотели и сега Погба а во иднина и Донарума. Си има вакви златни кокошки дебелиот и си праи пари.Како го извади заклучокот за Раиола, алал ти вера
Погба ќе си ја заебе кариерата ако не созрее во главата дека на секој меч треба максимално сериозно да пристапи. Квалитетот го поседува до максимум. А за таа вредноста на пазарот се околу исти муабет се врти. Нема денеска вреди или не вреди, бидејќи кога ќе видиш дека Хамес беше платен 80тина милиони се ќе ти стане јасно. Еве го сега грее клупа.
Иста беше и ситуацијата со Балотели пред 5-6 години, нов Баџо, Марадона што ти ја знам, и си помисли црниов дека стварно е Марадона и си ја еба кариерата. Погба сезонава да не не глуматаше звезда, што сакаше праеше по теренот. Ако продолжи да се занесува ќе м у отиде кариерата.
Искрено, многу е блиску до статусот лидер и 100 милионски играч, ти од пуста љубомора само тука правиш некои празни дискусии.. Кога би гледале реално ниту еден играч во денешно време не вреди колку што е купен, ама врз основа на тоа како се напумпуваат цените Погба и те како е блиску до цифра од 100 милионски трансфер, а и реално моментално средњаци кои се појаки од него освен Модрич(кој е убедливо најјак) па и до некаде Ракитич(овој е на исто ниво со Паул) и нема..
Ако продолжи да го слуша Раиола матер ќе му се ебела кариерата, дај не треси зелени
И кажи ми Љајич ала 'само Тоти беше појак од него во Рома' ќе го откупите, задоволи сезонава или скап ви е многу??![]()
Секако дека е блиску до статус лидер, апсолутно, сезонава кога требаше да биде лидер првите неколку кола дечкото се погуби скроз, не знаеше кај тера а требаше да ја води средината и екипата, па допишуваше бројчиња, му тежела 10ката кур се тресе, среќа Дибала беше тука и одбраната па ја спасија сезоната, иначе да се чекаше од Погба ќе завршеа 3то место.
Уживај дека нема подобри везњаци моментално, Модриќ и Ракитиќ само подобри од Погба, седи бе, глеј си Рома и не објаснувај те молам. Ја од пуста љубомора сум правел празни дискусии хахахаха. ок е.
Види го за Љајиќ пак ми го спомнува, ало дечко како да ти објаснам дека пак немате подобар напаѓач од Адем, кажи ми како да ти објаснам, да ти нацртам ли сакаш?