Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кутињо кога праше трансфер во Ливерпул не постоеше на фудбалска мапа. Важеше за млад талентиран бразилец што се плаши да влезе у дуел и кога ја води топката гледа у земја.Како се менуваат работите. До пред некое време исто се расправавте со Пејо дека било/не било багатела/грабеж 8м за Кутињо.![]()
Брат, исти курац у различно пакување. Едниот млад талент, другиот талент во години, како Балотели...Кутињо кога праше трансфер во Ливерпул не постоеше на фудбалска мапа. Важеше за млад талентиран бразилец што се плаши да влезе у дуел и кога ја води топката гледа у земја.
А овој турчинов е веќе изграден играч, готов производ.![]()
Tука лежи проблемот, ни сега нема тим за 3-5-2Vo 3-5-2 nema mesto za Vazquez
Не може некој да ме разубеди дека 10 милиони евра не е багатела за Љајиќ, во денешно време кога секој втор просек вреди 30+ милиони.
Тоа што најверојатно нема да биде откупен никако не е поради тоа што не одигра добро и сл, туку поради курназ карактерот. Го знам ја многу добро Љајиќ, заради таа глава босанска не напраи светска кариера.
Инаку уше нема ништо официјално дека се враќа у Рома, може да има некој преокрет, сеуште ништо не се знае додека не се заврши работата со кинезите.
дури ни младинското скудето неможите да го прославите без да вие некој друг крив, наместо да уживате вие за судите сте се фатиле...Секаде бе со судии се влечете, ах бе јувенташи, преваранти.
Па тоа е не навикнале да победуваат, чудно им е... незнаат како да слават оти за тоа доаѓа ред еднаш у векотдури ни младинското скудето неможите да го прославите без да вие некој друг крив, наместо да уживате вие за судите сте се фатиле...
дури ни младинското скудето неможите да го прославите без да вие некој друг крив, наместо да уживате вие за судите сте се фатиле...
Виде каков гол беше поништен јас кога го пишав тоа, или слабо.Потоа ве добивме како што си е редот.дури ни младинското скудето неможите да го прославите без да вие некој друг крив, наместо да уживате вие за судите сте се фатиле...
Слабо пратиш примавера, се гледа по тебе.Рома е клуб со најмногу титули во млади категории, од кога јас пратам како навивач на Рома, значи веќе повеќе од 10 години,да сме доминантни и во сениорите, како што сме во младите категории, титула нема да видите.Па тоа е не навикнале да победуваат, чудно им е... незнаат како да слават оти за тоа доаѓа ред еднаш у векот![]()
Виде каков гол беше поништен јас кога го пишав тоа, или слабо.Потоа ве добивме како што си е редот.
Слабо пратиш примавера, се гледа по тебе.Рома е клуб со најмногу титули во млади категории, од кога јас пратам како навивач на Рома, значи веќе повеќе од 10 години,да сме доминантни и во сениорите, како што сме во младите категории, титула нема да видите.