Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
13310383_897349430391235_925139654640944769_n.png

Најдобрите 11 сезонава *италијани... а Конте пола од најдобриве не ги зема за репрезентација :icon_lol:

На истиов тим Заза напред и Де Роси/Мота место Маркизио топ би било али Конте како се избламира веќе мука ми е да пишувам, се надевам ќе испадне со гол разлика 0-15 па може ќе му дое памет коа ќе отиде у Челзи.

Како се менуваат работите. До пред некое време исто се расправавте со Пејо дека било/не било багатела/грабеж 8м за Кутињо. :D
Кутињо кога праше трансфер во Ливерпул не постоеше на фудбалска мапа. Важеше за млад талентиран бразилец што се плаши да влезе у дуел и кога ја води топката гледа у земја. :D

А овој турчинов е веќе изграден играч, готов производ. :icon_mrgr:

Кутињо кога праше трансфер во Ливерпул не постоеше на фудбалска мапа. Важеше за млад талентиран бразилец што се плаши да влезе у дуел и кога ја води топката гледа у земја. :D

А овој турчинов е веќе изграден играч, готов производ. :icon_mrgr:
Брат, исти курац у различно пакување. Едниот млад талент, другиот талент во години, како Балотели...

Не ми е јасно зошто покрај ваков мизерен состав на Италија, Конте не го повика Васкез на Европско..

13327406_1710311005852624_7267101418147064647_n.jpg

Jednostavno Juventus morate postovati,klub koji nikad ne odustaje i koji je za italijanski fudbal dao mnogo- Maldini

Milan je gigant,klub koji ima Evropski DNK i klub koji neizmerno postujem zbog svega sto predstavljaju - Del Piero.[DOUBLEPOST=1464908098][/DOUBLEPOST]
Vo 3-5-2 nema mesto za Vazquez
Tука лежи проблемот, ни сега нема тим за 3-5-2

Не може некој да ме разубеди дека 10 милиони евра не е багатела за Љајиќ, во денешно време кога секој втор просек вреди 30+ милиони.
Тоа што најверојатно нема да биде откупен никако не е поради тоа што не одигра добро и сл, туку поради курназ карактерот. Го знам ја многу добро Љајиќ, заради таа глава босанска не напраи светска кариера.
Инаку уше нема ништо официјално дека се враќа у Рома, може да има некој преокрет, сеуште ништо не се знае додека не се заврши работата со кинезите.

Дај боже да е така, па и 15мил да му извадат од продажба,ама ќе видиш дека со следниот трансфер на Љајич од Рома и сумата за која ќе биде продаден, ќе ти стане јасно :)

Секаде бе со судии се влечете, ах бе јувенташи, преваранти.

Секаде бе со судии се влечете, ах бе јувенташи, преваранти.
дури ни младинското скудето неможите да го прославите без да вие некој друг крив, наместо да уживате вие за судите сте се фатиле...

дури ни младинското скудето неможите да го прославите без да вие некој друг крив, наместо да уживате вие за судите сте се фатиле...
Па тоа е не навикнале да победуваат, чудно им е... незнаат како да слават оти за тоа доаѓа ред еднаш у векот :kezec:

Деви остави ги бе ова Романистиве. Губат судиите им се виновни, победуваат пак судиите им се виновни. Крајот не може човек да им го фати.
Туку пиши Конте од кај ќе купи повеќе играчи од кај вас или од кај нас. Ти читаш странска штампа.

Виде каков гол беше поништен јас кога го пишав тоа, или слабо.Потоа ве добивме како што си е редот.
Па тоа е не навикнале да победуваат, чудно им е... незнаат како да слават оти за тоа доаѓа ред еднаш у векот :kezec:
Слабо пратиш примавера, се гледа по тебе.Рома е клуб со најмногу титули во млади категории, од кога јас пратам како навивач на Рома, значи веќе повеќе од 10 години,да сме доминантни и во сениорите, како што сме во младите категории, титула нема да видите.

Виде каков гол беше поништен јас кога го пишав тоа, или слабо.Потоа ве добивме како што си е редот.

Слабо пратиш примавера, се гледа по тебе.Рома е клуб со најмногу титули во млади категории, од кога јас пратам како навивач на Рома, значи веќе повеќе од 10 години,да сме доминантни и во сениорите, како што сме во младите категории, титула нема да видите.
:pos:

Бидете бе другар, ви брани ли некој?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom