DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Jа прочитав бе, само да си кажам јас за тој дел за бегањето ебагоАма само последната реченица ја прочита а?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jа прочитав бе, само да си кажам јас за тој дел за бегањето ебагоАма само последната реченица ја прочита а?![]()

Погба генерално гледано ја изигра можеби најлошата сезона од вкупно 4те поминати во дресот на Јуве, ама ако ги гледаме последните 2-3 месеци од оваа сезона тогаш мислам дека напротив ги одигра најдобрите мечеви, од аспект на тоа што беше главен во средината, односно прв и незаменлив.
Искрено ме боли таквото статистички каква му беше сезоната. Погба од септември до март не знаеше кај тера, сите го гледавме и сме сведоци на истото. Ќе изиграше еден добар натпревар, а по него пет катастрофални. Значи не лоши, туку катастрофални.Зависи гледна точка. Статистички, оваа му е најдобра.
10 гола, 16 асистенции. Другото е мање битно.
Слика.
Пф. Статистика.Зависи гледна точка. Статистички, оваа му е најдобра.
10 гола, 16 асистенции. Другото е мање битно.
Слика.
Што е поентава со заминувањето на Погба или не?Да не нема да биде шамион Јуве и догодина без него!?
Туку за доброто на серија а барем Милан да догура до ебаното 3 место,да не ги гледаме Рома и Наполи како се брукаат таму
Знам дека уште не е ни почнатото меркатото,ама се укажува на тоа дека Интер и догодина ќе биде ципирипи клуб,јуве ќе биде како Баерн у Германија ( у лш. немаат никакви шанси),рома ќе служи за гол разлика,а наполитанките ќе се изрезилат уште у старт.Едино Милан е енигма зш незнаеме кинезиве дали ќе го одврзат ќесето или ќе ги лажат навивачите со ФФП
фреди велит
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Се слагам!И тоа не дека Јувентус има некакви шанси да освои ЛШ.,туку дека Интер нема апсолутно никакви шанси за скудето [emoji4]Баш никакви? Не би рекол
Поголеми се шансите реално Јуве да освои Лш него ли интер Серија А.![]()
Погба генерално гледано ја изигра можеби најлошата сезона од вкупно 4те поминати во дресот на Јуве, ама ако ги гледаме последните 2-3 месеци од оваа сезона тогаш мислам дека напротив ги одигра најдобрите мечеви, од аспект на тоа што беше главен во средината, односно прв и незаменлив.
Лесно беше со мајсторите Пирло, Видал и Маркизио и одлично беше всушност што тие беа до него за да се изгради како играч, ама ова е веќе ниво погоре што го покажа март, април и мај. Затоа мислам дека Погба фактички сезонава го допре дното во смисла на постигање најлоша форма, за потоа да го достине врвот, што сметам дека е неговиот вистински капацитет, неговата нормала.
Се на се Џонтра муабетот ми е дека Погба според мене наредната сезона ќе изигра на највисоко можно ниво![]()
Пф. Статистика.
На пример Ковачиќ последната сезона во Интер имаше боље статистика од Погба у секој сегмент.
Исфорсиран играч е Погба моментално, несомнено е тоа дека има талент да биде играчиште ама моментално не е ништо повеќе од талент, камоли лидер на тим и играч вреден 100 милиони евра.
У реду е Жервињо.Исфорсиран бил Погба, кажа експертот за кој Адем Маравиља Љаич е класа играч. Оооооокеееееееејјјјј Џонтра Стратев Жути.
У реду е Жервињо.
Сеа ќе собереш 6 лајка од Мондонико, Скиреа, Деви, Стек, Бум шака лака и Сантино.
У реду е Жервињо.
Сеа ќе собереш 6 лајка од Мондонико, Скиреа, Деви, Стек, Бум шака лака и Сантино.
Па да не не е малце исфорсиран медиумски бе Каљехон?Погба исфорсиран, Погба исфорсиран ...
Па тие останаа уште[DOUBLEPOST=1464640502][/DOUBLEPOST]У реду е Жервињо.
Па тие останаа уштеУ реду е Жервињо.