Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па плачевте половина да бидат банирани од темава, а сега ги барате :)

Која е таа половина дај наброј ги:) ? , јас како што знам само дрко-уфо имаше неколку членови што бараа да го банираат:)

Белини, играч роден во околината на Бергамо, своите први чекори ги направил во Аталанта, и цела профсионална кариера га поминал таму.Одбивал понуди од другите клубови, само за да игра во својот тим од детството Аталанта.Оваа му беше последна сезона, и замина во пензија.Респект.
13217511_878405985621829_5431584491114627252_o.jpg

Многу тивко на темава...:backa:

13240674_1157569837649013_2952735517507462681_n.jpg
Ништо ново не се деси и оваа година у Итаљансково. Исти шампион,исти екипи у Европа, Новите шо влегоа испаднаа. Милан па не игра Европа. :sleep:

Ништо ново не се деси и оваа година у Итаљансково. Исти шампион,исти екипи у Европа, Новите шо влегоа испаднаа. Милан па не игра Европа. :sleep:
Може шампионот е ист ама есенскиот е друг. :cool:

Доволен е само уфо.
A зошто другите нејувенташи не беа банирани? Тие да не го сакаат Јуве и да не пишуваат во суперлативи за него? Во ред е еднаш да кажеш дека Јуве е скапана екипа, дека сите играчи што ги купил ќе бидат флопови, дека Алегри е тапа тренер и дека сезонава ќе се види дека не знае да води екипа која треба сам да ја гради туку го бива само за готови екипи. Ама она неговото беше претеризам над претеризмите. Секое влегување на темава јас читав нешто негативно за Јуве од негова страна. Значи пишувал во темава со намера да се кара а не да води дискусија, да пише нешто корисно. Цело бладање му беше без никакви факти и од омраза кон Јуве пишуваше еден куп глупости што не држеа вода. Јас разбирам да си исфрустриран што тимот ти е класа послаб од Јуве ама еве и Барса не рашлапа у финалето на ЛШ и бев фрустриран ама не се дрзнав следната сезона во темата за ЛШ да пишувам се најнегативно за нив и да лечам комплекси затоа што тимот ми е послаб.

A зошто другите нејувенташи не беа банирани? Тие да не го сакаат Јуве и да не пишуваат во суперлативи за него? Во ред е еднаш да кажеш дека Јуве е скапана екипа, дека сите играчи што ги купил ќе бидат флопови, дека Алегри е тапа тренер и дека сезонава ќе се види дека не знае да води екипа која треба сам да ја гради туку го бива само за готови екипи. Ама она неговото беше претеризам над претеризмите. Секое влегување на темава јас читав нешто негативно за Јуве од негова страна. Значи пишувал во темава со намера да се кара а не да води дискусија, да пише нешто корисно. Цело бладање му беше без никакви факти и од омраза кон Јуве пишуваше еден куп глупости што не држеа вода. Јас разбирам да си исфрустриран што тимот ти е класа послаб од Јуве ама еве и Барса не рашлапа у финалето на ЛШ и бев фрустриран ама не се дрзнав следната сезона во темата за ЛШ да пишувам се најнегативно за нив и да лечам комплекси затоа што тимот ми е послаб.

Прашање бр. 1:Си го одговори сам, а тоа е дека не замараа секој пост за тоа.
Прашање бр. 2: Не го сакаат Јуве и не пишуваат во суперлативи, туку се поумерени во своите ставови. Народски кажано се воздржуваат со тешка мака, и покрај тоа што внатрешно ги тера да се испукаат.

Нема тука лутиш.Најдобриот е секогаш најхејтан со причина или без непишан закон си е тоа.

А темава за испукување лични фрустрации ли служи?

Не служи за испукување на лични фрустрации, исто како што не служи и за тресење тешки глупости. Кога уфо го правеше тоа не ви чинеше (признавам претеруваше), ама кога нигерот го правеше тоа некако ви одговараше. Или и вие тогаш си лечевте комплекси после серијата/доминацијата на Интер?
Како и да разговоров не води во добра насока, а исто така, залудно е правен 100 пати сезонава.[DOUBLEPOST=1463331284][/DOUBLEPOST]
Нема тука лутиш.Најдобриот е секогаш најхејтан со причина или без непишан закон си е тоа.

Во право си 100 %, ама не заборавај дека во Италија најдобриот е најматен. :)

higuain.jpg

Игуаин со нов рекорд со постигнати 36 гола. Досега рекордот го држел Лука Тони од сезоната 2005/06 со 31 гол.

Тоа сме мутни у вашите глави пошо неможете да сфатите како 5 сезони по ред се шетаме до Скудето,сме у топ 5 тима у европа со тенденција од наредна сезона со еден класа везњак и напаѓач да си ги мериме со Барса и Баерн,дур вие секоја година се тешите наредната е наша и ја брукате лигата у ЛШ.Мора да сме со масоните.

Тоа сме мутни у вашите глави пошо неможете да сфатите како 5 сезони по ред се шетаме до Скудето,сме у топ 5 тима у европа со тенденција од наредна сезона со еден класа везњак и напаѓач да си ги мериме со Барса и Баерн,дур вие секоја година се тешите наредната е наша и ја брукате лигата у ЛШ.Мора да сме со масоните.

Нас не нѐ избркаа во Б за местење, за нас никој не кажал дека судии сме поткупувале, никогаш не рекле дека играчи на Рома се допингуваат и т.н. Не залудно ви се дресовите црно-бели на риги. :)
Абе момак последниве години доминирате никој тоа не го спори, имате добар тим, добар менаџмент, ама црни дамки имате бе муце. Тоа е. кис :backa:

Не служи за испукување на лични фрустрации, исто како што не служи и за тресење тешки глупости. Кога уфо го правеше тоа не ви чинеше (признавам претеруваше), ама кога нигерот го правеше тоа некако ви одговараше. Или и вие тогаш си лечевте комплекси после серијата/доминацијата на Интер?
Како и да разговоров не води во добра насока, а исто така, залудно е правен 100 пати сезонава.[DOUBLEPOST=1463331284][/DOUBLEPOST]

Во право си 100 %, ама не заборавај дека во Италија најдобриот е најматен. :)
Епа ако не служи за испукување лични фрустрации, зошто тогаш погоре спомена дека другите се воздржувале да не испукаат, како за тоа да е наменета темава? Ако некој има потреба од тоа да се олеснува во врска со тим кој не го сака, си има теми на форумов како најомразен фудбалски тим, како Драга Кајгана и не ти знам што. Пишувај колку ти душа сака таму, пцуј, колни што сакаш прави. Никој не е должен да чита глупости од ракав треснати на темава.

Дополнително забораваш дека модераторот кој го банираше Уфото е за Ливерпул и нема никаква допирна точка со лигава. Тој сепак може пообјективно од мене и од тебе да процени, бидејќи јас сум фан на Јуве, а ти си на Рома и очигледно е дека не го поднесуваш многу Јувентус. А и не генерализирај со тоа вие, бидејќи не поднесе цел фан клуб иницијатива да го банираат дечкото. Двајца или тројца споменаа такво нешто и заврши работата. Десет пати имам кажано дека мене лично не ми сметаат такви падобранци и никогаш нема да сметаат. Уште утре нека го одбанираат Даре и нека го остават па макар Јуве и 20то место догодина да е.

Нигерот беше баниран ако не си забележал, сега го немам прочитано на темава да се испонаша како што тоа го правеше интерашот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom