Дај бе не заебавајте со овај коментар жити се, прво Бонучи не го турна туку ја 'потпри' глата и му рече нешто. Ова гојдото неписмено не го доби црвениот за стартот значи не беше за то туку ако ја гледаше некој цела утакмица удираше по сите, ги вреѓаше играчите на удинезе, буквално ги тепаше, на судијата 2 минути пред црвениот му се раздери од лајно подолу го напрај, судијата 5 пати го смири значи 5 пати в лице му се дереше ко болен. 2 пати го турна и уште 2 пати му се врати да го тепа, значи да се разбери физички.
Цела утакмица молеше за црвен и на крај фати го турна ко ферска да сака да напрај. И шо е најако пред Бонучи да му вика на судијата и да ја се потпри на него судијата го турна Бонучи.
Ова е од Рицоли
However, it was the Italian and International referee himself who
denied Leonardo Bonucci headbutted him while talking during an event organized by the ‘Dopo di noi ONLUS’ foundation, in Bologna today.
“
Bonucci did not headbutt me”, Mr. Rizzoli told journalists attending the event.
“
I pushed him away from my assistant, the player just went too far with protests. He didn’t come head to head with me, otherwise a yellow card would have not be enough.”
“You can’t understand what happened on the pitch from TV images.”
“There’s too much exasperation around this issue. Most of people in the world of football don’t even know the rules of the game.”
“
Referees are humble and they admit when they commit mistakes, all other people [players, directors, managers, journalists] should do the same.”
Прегледај го приврзокот 142862
Плус ова 4 меча не е за картонот ни за судијата (судијата патем му олеснал напиша дека лесно го поттурнал), туку кога излегваше пак ојде се истепа со играчите со Удинезе и три милиони глпости напрај после појде да му се тепа на сите уште 20 играчи ги истурка, по фаца ги фаќаше туркаше.
Eте ги видеата како ги споредвате овие да случаи ни јас не знам.