Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ubavo, ama te molam objavi ja i pesnata sti ja napravivte posle finaleto :D

Имаме 15 финалиња од кои девет титули во Купот, незнам за кое финале зборуваш сега??:cool:

Ако е за последното, немам песна, ама го имам стрелецот на голот, 'тазе' сликан од пред еден ден:icon_lol:

33wuov8.jpg

:pos:

И ти и другар ти пд погоре ги имате измешано брзините и тоа баајги.Дибала лично уште за палермо првпат коа го видов како игра,знаев дека ќе биде играчина.Имаше и шпекулации за у Интер ,си помислив камо среќа да дојде.Неам намера да се објаснувам,крај краева еве прочепкајте што сум пишувал јас и кај нас у фан клуб а и тука.Се фино лепо си стои,како што си стои дека се мрсулавевте ( не сите,ама грото),кај сите модератори да го банираат уфо коа кркавте сеир тука.
Околу сеирот на интер шо трае 5 год. -
тркалото се врти,пред 2010 вие бевте за сеир со мело амаури григера молинаро диего,сеа наш циклус е на ред (кој ќе потрае се додека е тојир на чело по се изгледа)
А најсеирот беше коа ве фатија живи какви местачи сте и фино лепо си лапнавте уште една титула која ретко кој голем клуб ја има - серија Б шампиони [emoji1]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
10 години биднаа бе друже... :rolleyes:

Четири меча казна за Игуаин.

Еден натпревар заради двата жолти картони и аналогно на тоа црвениот картон, што значи технички што му следува, додека три натпревари суспензија и 20 000 евра казна за навреда кон судијата, за физичкиот контакт кога му ги стави рацете на градите за да го турне и заради агресивниот однос спрема противниците кога мораа да го извдат неговите соиграчи од теренот.

Глупо е Игуаин ова што го направи пред се заради 30те голови што ги има дадено до сега, штета можеше до поголема бројка да стигне, да кажеме 35+. Не дека и вака е лошо, ама глуп начин е вака да си ја заврши речиси сезоната со оглед на тоа што ќе пропушти 4 од преостанатите 7 меча.

Бонучи го буцаше Рицоли и никому ништо. ФФМ мафија
Дај бе не заебавајте со овај коментар жити се, прво Бонучи не го турна туку ја 'потпри' глата и му рече нешто. Ова гојдото неписмено не го доби црвениот за стартот значи не беше за то туку ако ја гледаше некој цела утакмица удираше по сите, ги вреѓаше играчите на удинезе, буквално ги тепаше, на судијата 2 минути пред црвениот му се раздери од лајно подолу го напрај, судијата 5 пати го смири значи 5 пати в лице му се дереше ко болен. 2 пати го турна и уште 2 пати му се врати да го тепа, значи да се разбери физички.

Цела утакмица молеше за црвен и на крај фати го турна ко ферска да сака да напрај. И шо е најако пред Бонучи да му вика на судијата и да ја се потпри на него судијата го турна Бонучи.

Ова е од Рицоли

However, it was the Italian and International referee himself who denied Leonardo Bonucci headbutted him while talking during an event organized by the ‘Dopo di noi ONLUS’ foundation, in Bologna today.

Bonucci did not headbutt me”, Mr. Rizzoli told journalists attending the event.

I pushed him away from my assistant, the player just went too far with protests. He didn’t come head to head with me, otherwise a yellow card would have not be enough.”

“You can’t understand what happened on the pitch from TV images.”

“There’s too much exasperation around this issue. Most of people in the world of football don’t even know the rules of the game.”

Referees are humble and they admit when they commit mistakes, all other people [players, directors, managers, journalists] should do the same.”

upload_2016-4-5_18-5-42.png
CfRsIFOW4AAiGGp.jpg

Плус ова 4 меча не е за картонот ни за судијата (судијата патем му олеснал напиша дека лесно го поттурнал), туку кога излегваше пак ојде се истепа со играчите со Удинезе и три милиони глпости напрај после појде да му се тепа на сите уште 20 играчи ги истурка, по фаца ги фаќаше туркаше.

Eте ги видеата како ги споредвате овие да случаи ни јас не знам.

Дај бе не заебавајте со овај коментар жити се, прво Бонучи не го турна туку ја 'потпри' глата и му рече нешто. Ова гојдото неписмено не го доби црвениот за стартот значи не беше за то туку ако ја гледаше некој цела утакмица удираше по сите, ги вреѓаше играчите на удинезе, буквално ги тепаше, на судијата 2 минути пред црвениот му се раздери од лајно подолу го напрај, судијата 5 пати го смири значи 5 пати в лице му се дереше ко болен. 2 пати го турна и уште 2 пати му се врати да го тепа, значи да се разбери физички.

Цела утакмица молеше за црвен и на крај фати го турна ко ферска да сака да напрај. И шо е најако пред Бонучи да му вика на судијата и да ја се потпри на него судијата го турна Бонучи.

Ова е од Рицоли

However, it was the Italian and International referee himself who denied Leonardo Bonucci headbutted him while talking during an event organized by the ‘Dopo di noi ONLUS’ foundation, in Bologna today.

Bonucci did not headbutt me”, Mr. Rizzoli told journalists attending the event.

I pushed him away from my assistant, the player just went too far with protests. He didn’t come head to head with me, otherwise a yellow card would have not be enough.”

“You can’t understand what happened on the pitch from TV images.”

“There’s too much exasperation around this issue. Most of people in the world of football don’t even know the rules of the game.”

Referees are humble and they admit when they commit mistakes, all other people [players, directors, managers, journalists] should do the same.”

Прегледај го приврзокот 142862
CfRsIFOW4AAiGGp.jpg

Плус ова 4 меча не е за картонот ни за судијата (судијата патем му олеснал напиша дека лесно го поттурнал), туку кога излегваше пак ојде се истепа со играчите со Удинезе и три милиони глпости напрај после појде да му се тепа на сите уште 20 играчи ги истурка, по фаца ги фаќаше туркаше.

Eте ги видеата како ги споредвате овие да случаи ни јас не знам.

Брат ти ненадминлив си :D ... Те цитирам: „судијата напиша дека лесно го поттурнал“ ... Ѕвер си жими се... Ама дека ми се караш фаул ќе ти направам од зад грб на Широк сокак :D

Брат ти ненадминлив си :D ... Те цитирам: „судијата напиша дека лесно го поттурнал“ ... Ѕвер си жими се... Ама дека ми се караш фаул ќе ти направам од зад грб на Широк сокак :D
Па така пишал тој глупиот - Лесно ме поттурна Игуаин, ако не пишел тој дел 'лесно' ќе го јадел 10 натпревари.
Кажи само кога да нзам да си дојдам БТ :D

Ау какви голој дал овај Сусо

There have been 16 coaching changes in Serie A this season. #Palermo is responsible for 8 of them!

Ja stv nz sto popizdi tolku iguanata, pa zasluzen zut dobi, odnosno vtor zut i automatski crven... Ne mu trebaa tolku pizdarii, abe Rino bese mrdnat u ponasanje, ama dzentlmenski se karase i nervirase, ovoj ko nekoj seljak od planina simnat ke se tepa so site..

Ковачич во напредни преговори со Милан бил.
@Џонтра Волта :icon_lol:
Колку глуп потег на Ковачиќ беше да си отиде од Интер во тим како што е Реал Мадрид, каде што знаеше дека ќе грее клупа.

Kovacic: “The first team I knew about as a boy was Real Madrid”.

Иначе, од Интер до Милан во една сезона е како она на Шаќири, од Баерн до Стоук за една година. :icon_lol:

Ако веќе не сакаше да остане во Интер, требаше глупакот да оди во Ливерпул, ќе си играше цело време и слобода ќе имаше, ама кога е кретен нека цркне на клупа во Реал, како и милион други.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom