Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, дури ЕДНА победа у низа има сврзано Рома по киксот на Јуве и Наполи :D

@јас и @Vecchia Signora да ве ебам у тоа шупаците ич не ме свативте, ем убаво ви пишав во втората реченица и ви оставив простор за хејтање на наша сметка, дека со толку брзо возење може у ѕид да удареме, алудирајќи на срамен пораз од Реал, па работите да тргнат на нанадолу..
Не оди никој со триста на сат, бидејќи Рома има највеќе победи сега сврзано по киксот на Јуве и Наполи, затоа така пишав, а тоа дали само селските екипи ги тепаме, ќе видиме за брзо време како ќе поминат градските:cool:
Аман бе и ти ли у шупак? :(@DeviAngel откажи го бикот не тепавме :icon_lol:
....иначе ни на крај краева не ми текна дека играте ЛШ, се си мислев дека се борите за влез во истата.:свиркам:

Колку настапи имале Барези, Малдини и Донарума на 17 години (Денес Донарума полни 17)

12226914_1088947654511232_1463259746693619889_n.jpg

Или лошо преведуваат трендовци или не знам што кур има врска биографијата на Касано со голманчево?

На прашањето дали со оглед на возраста прави глупости во град, Џанлуиџи одговори: „Одам на пјаца Дуомо со другарите, но се колнат дека нема да ја читам биографијата на Касано“,

rs_250x188-140110112925-tumblr_m5qcuk4pcm1r3zat8.gif

Или лошо преведуваат трендовци или не знам што кур има врска биографијата на Касано со голманчево?

На прашањето дали со оглед на возраста прави глупости во град, Џанлуиџи одговори: „Одам на пјаца Дуомо со другарите, но се колнат дека нема да ја читам биографијата на Касано“,
rs_250x188-140110112925-tumblr_m5qcuk4pcm1r3zat8.gif

Превод ала гугл транслејт ... Ниту еден спортски портал во Македонија не преведува добро, т.е. преводите им се катастрофа, ако можат истите да се наречат преводи.

Браво Лацио:aplauz:
Џабе ќе испаднат Наполи, освен Игуаин пак истиот состав од минатата недела. Се надевам дека грешам, ама така ми стои. Фиорентина одличен состав вади ќе видиме што ќе направат.

Ќе биде интересно Лацио ако се падне пак со Леверкузен. :)

Уште поинтересно ако од европските натпреварувања отпаднат 4 екипи од Италија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom