- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Катастрофа , сонот за четири места во ЛШ , ќе остане сон .
Доволно е една да продолжи, шо демек Енглезиве мама ќе распалат
? пффFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Катастрофа , сонот за четири места во ЛШ , ќе остане сон .
? пффДоволно е една да продолжи, шо демек Енглезиве мама ќе распалат? пфф
Зависи многу од противникот, ако им се падне Брага, Фенербахче, Спарта Прага, Олимпијакос/Андерлехт и уште некој Лацио добри шанси ќе има да мине.Лацио следна пречка и отпаѓа и тој.
За шпанците се е кажано, они стандард си газат у ЛЕ.
Пошто за ЛЕ праевме муабет. Сакам да кажам дека екипите како Севиља, Билбао и Виљареал се свесни дека никад нема да освојат Примера и не се замараат многу многу и своите шанси за трофеј си ги гледаат во ЛЕ.
За разлика од италијанските и англиските екипи кои искачаат со резервни состави во ова такмичење. Затоа и им тонат лигите.
A на пример лани им го пуштивме еден Торино на Билбао и они го избришаа подот со нив. Не ми се веруваше дека ќе кажам дека Наполи треба да учи од Торино како се брани честа на својата земја кога за противник имаш просек екипа од друга држава. Реално не може да се очекува Торино да ја елиминира Барса ама барем кога игра со екипа на свое рамниште, мора да покаже достоинство, што и се случи лани. Од друга страна Наполи покажаа дека се провинциска екипа и испаднаа од Виљареал кој е на рангот на Сасуоло.Само во ЛЕ?..ваква доминација на фудбалски план никогаш немало од било која друга држава...Шпанците го бришат подот со клубовите од другите држави моментално..ЛШ,ЛЕ газат секаде..само премногу се потценети другите екипи од поширокиот фудбалски аудиториум бидејќи немаа многу информации за екипите и мислат дека се просечни..а на пример кога ви тврдев дека Виљареал ќе го испадни Наполи вие тука мајтап си игравте...Рома кога изгуби од Реал Мадрид 0-2 коментирав како Рома не му е дорасната на Виљареал,Севиља,Селта,Малага кои знаат како се игра вистински фудбал ,а ти Џонтра ми праеше мајтап кога подоцна испадна дека сум во право
Стварно Џони. Што праиме лани што Торино ги исплеска Билбао? Пошо нели тие екипи знаат што е фудбал за разлика од италијанските?Еми јбг не се тие криви што Барса и Реал/Атлетико се прејаки...да има вакви прејаки екипи како овие трите во Италија и Англија ќе биди иста ситуацијата
A на пример лани им го пуштивме еден Торино на Билбао и они го избришаа подот со нив. Не ми се веруваше дека ќе кажам дека Наполи треба да учи од Торино како се брани честа на својата земја кога за противник имаш просек екипа од друга држава. Реално не може да се очекува Торино да ја елиминира Барса ама барем кога игра со екипа на свое рамниште, мора да покаже достоинство, што и се случи лани. Од друга страна Наполи покажаа дека се провинциска екипа и испаднаа од Виљареал кој е на рангот на Сасуоло.
Стварно Џони. Што праиме лани што Торино ги исплеска Билбао? Пошо нели тие екипи знаат што е фудбал за разлика од италијанските?
Извини Џони брате, длабоко ти се извинувам, Јувентус ќе испадне од шпанско првенство со 7 бода зад предпоследната Гранада. Од сега стручниот штаб на Јуве треба да го следи примерот на Виљареал зошто вака се премногу неуспешни низ својата историја па мораат да земат пример од тим од предградие на Валенсија. И јас незнам кај им биле очите до сега па не земале пример од овој гигант во светскиот фудбал. Ама шала на страна мораш да признаеш дека би ги елиминирале Реал и Севиља од шпанскиот куп, колку да не се без ич.Страмота е брат нешто вакво да напишиш,оди те молам легни си касно е изгледа или уморен си.......па ти знаеш дека Виљареал има најдобра одбрана после Атлетико Мадрид и е на 4-тата позиција во најквалитетната лига во светот каде му бега 6-7 бода на Севиља?..и ти мислиш дека Саусоло или било која италјанска екипа(И Јувентус секако) ќе ги има истите резултати во Примера?..ај биди малце сериозен ти се молам,ако не пратите Шпанско тогаш не се прајте стручњаци сосила
Извини Џони брате, длабоко ти се извинувам, Јувентус ќе испадне од шпанско првенство со 7 бода зад предпоследната Гранада. Од сега стручниот штаб на Јуве треба да го следи примерот на Виљареал зошто вака се премногу неуспешни низ својата историја па мораат да земат пример од тим од предградие на Валенсија. И јас незнам кај им биле очите до сега па не земале пример од овој гигант во светскиот фудбал. Ама шала на страна мораш да признаеш дека би ги елиминирале Реал и Севиља од шпанскиот куп, колку да не се без ич.