Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Imase momentum da gi napadne, ne go napravi toa, ranlivi se Napoli mnogu pogotovo posle igranje vo Evropa, Inter so igrac manje gi napadnaa na nivni teren, bez dusa bea i samo ton sreka imaa sto ne primija i vtor gol, sto ima vrska ako na hartija ne e posilen, znaci igra protiv Napoli sepak, ne protiv Barsa na Kampot ili Baern, Napoli ima soliden napad, sve drugo im e vtororazredno, pogotovo odbranata.
A i apsolutno nikakva garancija nema on deka ke vratat bodovi, ene so skapanine udinese doma kiksna, nemal sreka nemal ova bezvezen muabet, ne se Milan u situacija sezonava da kalkuliraat so bodovi, ako sakaat LS sekako deka vcera Moraa da odat na pobeda ako nisto drugo, toa ne znaci deka bezglavo ke napagaat i slicno, rabotata e sto Milan voopso ne idea po 3 boda, se zadovolija so bod, barem Mihajlovic se zadovoli, ne veruvam deka igracite niti pak navivacite nesto im znaci toj osvoen bod protiv Napoli, koi realno ne bea nesto posebno vcera.
Наполи немаат шанси со Јувентус за скудетото. До крајот на сезоната ќе паднат.....Ако некој клуб од овие што се Интер, Милан, Рома... успеат да врзат 4-5 победи по ред мислам дека и тоа второто место нема да им биде загарентирано на Наполи. А особено ако го поминат Виљареал во ЛЕ за два дена.

Наполи немаат шанси со Јувентус за скудетото. До крајот на сезоната ќе паднат.....Ако некој клуб од овие што се Интер, Милан, Рома... успеат да врзат 4-5 победи по ред мислам дека и тоа второто место нема да им биде загарентирано на Наполи. А особено ако го поминат Виљареал во ЛЕ за два дена.
Милан се интересни. Почнаја да личат на тим. Претходните сезони во овај период уште толку се губеа сега имаат некој контра ефект. Ваљда ќе се средат.
интер ми се тотално спротивен пример. Делуваја силно на почеток и сега тргнаја низ брдо.
Рома исто се засилени, али се рома, очекувам да почни да ги тепа психата за некое време.

Следно коло пекол.
Ако тепаат Интер и Фиорентина (под претпоставка дека Рома и Милан сигурно тепаат) има да биде права калакурница.

Ама ако....

На Рома психата ги тепаше кога беше онаа виолината, чиј киксови со Болоња и Верона не чинат сега борба за Скудето.Кога после тоа што се случуваше со Тоти, и излегоа на терен и дадоа петарда, верувајте психата кај Рома не е проблем.

Ахам да, возите 100-ка ама по слески пат... пошто последните победи ви се над селски екипи.

Сега и градските екипи ќе дојдат на мегдан за некое коло. Ама да не си поминат како селскиве екипи?

Јас се пријавувам доброволно:D не сум за Наполи, ама си ги симпатизирав и стварно сакав ко шо пишав претходно тие да го земат скудетово, али вчера го загубија, готови се. Ми се чинит декa по секоја цена требаше вчера да победат и да го искористат киксот на Јуве, играја да, ама џабе го немаја тој претпознатлив ритам, притисокот ги згази и брзо почнаја со нервози. Како и да е, до крај ќе бидит доста интересно. Но евентуално ако Јуве вечер загубит од Баерн со 2 гола разлика, нит Наполи, нит Интер, нит Рома, Милан, Виола, ќе го видат скудетоно, само од далеку ќе го пуљуат :D исто ко последниве 4 сезони.
Јуве имат доста тежок распоред, но реално имет капацитет и се најстабилни.
Forza Serie A
:oeoeoe:
Од ова најмногу се плашев. Останвит да изгледаме до крај како ќе завршит. Иначе маф е работава.

Џонтра и Кобе се понезадоволни од денешниов меч неголи навијачите на Јуве.
Овој резултат значи дека Јуве најверојатно ќе се прости од Европа и ќе може да се сконцентрира само на борбата за титула што на Интер не му одговара, ќе треба да се помучат за скудетото сеа интерашите :icon_lol:

#грмехехеххе #есенскипрвакбајо

Ја брат ако не си знаел сакам Јуве да изгуби на секоја можна текма што ја игра, така да си ја утнал математиката нешто.

А и хуморов не ти е лош, таман за да разбудиш мртов ракун од гроб.

Ептен Јуве отсутни во првиот дел.. Баш мислев ќе тргнат по агресивно по онаа одбрана на Баерн...
Секоја чест што се вратија од 2-0 не е мала работа но ќе имаат тешка задача во Минхен..

Ептен Јуве отсутни во првиот дел.. Баш мислев ќе тргнат по агресивно по онаа одбрана на Баерн...
Секоја чест што се вратија од 2-0 не е мала работа но ќе имаат тешка задача во Минхен..
И онака секој резултат под 2,3-0 (што беше тешко остварливо) ќе беше тешка мисија така да не менува многу.

Ја реков уште коа се извлекоа паровите дека сакам Јуве да добие мртов противник и да поигра уште некоја рунда ама тогаш Стек најголемиот Интераш у историја ми еба све у куќа пошто не сум смеел да навивам за Јувентус.

@јас и @Vecchia Signora да ве ебам у тоа шупаците ич не ме свативте, ем убаво ви пишав во втората реченица и ви оставив простор за хејтање на наша сметка, дека со толку брзо возење може у ѕид да удареме, алудирајќи на срамен пораз од Реал, па работите да тргнат на надолу..
Не оди никој со триста на сат, бидејќи Рома има највеќе победи сега сврзано по киксот на Јуве и Наполи, затоа така пишав, а тоа дали само селските екипи ги тепаме, ќе видиме за брзо време како ќе поминат градските:cool:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom