Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Koи се тие играчи? :D

Иначе не можеш да не го сметаш Диего за флоп. Заедно со Мело. Пофлоп трансфери тој трансфер период во Италија никој не напраи. :D
Mело неможи да е флоп за интер игра квалитетен е титула ќе освојваше. Диего никој не рече дека не го сметам за флоп O.o

И секако следува стручна експертиза.... :icon_lol:
во секој поглед и непоглед :pos:
Aбе вие се палевте на Фаринос, Џули, Емре, Кили Гонзалес, Круз и остала багра, ти си се фатил за Естигарибиа.

Океј ја со глаата праам темница, сликај ја.
Не ја бери во кадар и прекадриравње е џабе плус то мн блиску е фокус не наоѓа апаратот :)
Али чим си признаваш добро е, прв чекор кога имаш проблем е да признајш дека го имаш после натаму полесно е

Мело не е флоп пошто за мали пари е земен и никој ништо не очекувал од него. :D
Освен Манчини :D
“Felipe Melo? I hope he can go back to being the way he was at the beginning, when he was essential for his levels of experience and the quality of his game.”

Освен Манчини :D
“Felipe Melo? I hope he can go back to being the way he was at the beginning, when he was essential for his levels of experience and the quality of his game.”
Се заебавам, флоп е секој играч кој не се снашол во новиот клуб, е сеа има поголем флоп ко Диего и помал ко Естигарибија на пример.

Иначе се заебавам за Ести, низ сите фан клубови има такви ретардирани мислења истрескани од ракав. :D

Се заебавам, флоп е секој играч кој не се снашол во новиот клуб, е сеа има поголем флоп ко Диего и помал ко Естигарибија на пример.
Кондогбија >>> сите останати :icon_mrgr:

Иначе се заебавам за Ести, низ сите фан клубови има такви ретардирани мислења истрескани од ракав. :D
Aбе добро фала богу дека има и ќе има можи си во право со дефиницијава на флоп али едноставно не ги тангирам толку од проста причина што се земени за 0 а ќе бидат продадени а нешто освен ако земат дебела плата. Диего беше енигма од фудбалер во Германија беше алфа и омега, во Јуве првите 2 месеци беше ти се чини марадона после 1-2 месеци сам само се трудеше за на крајот да речи screw this shit тоа тие Флоп во секоја смисла али ти велам и Меси да го донесеше во тој Јуве ќе беше џабе.

Абе, а Диего за флоп не си го рачунате :) ?
Диего, Мело се флопишта али стана збор за транферите на Марота а тој е во Јуве од 2010, а овие се трансфери 2009 летото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom