- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.530
- Поени од реакции
- 8.344
Естигарибиа бил добар за 1 милион, Ањелка и Бендтнер како за 3ти напаѓачи биле солидни.
Не бе стварно не сте у ред.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може бе Анелка и Естигарибија во феил трансфери да се вбројуваат? Кој очекуваше нешто од тие играчи? Анелка во Јуве имаше се на се два настапи, два. Беа донесени само за да пополнат место, ништо повеќе. Бендтнер не ни беше трансфер воопшто, на позајмица беше доведен.Естигарибиа бил добар за 1 милион, Ањелка и Бендтнер како за 3ти напаѓачи биле солидни.
Ко тој вашиот, Кондогбија флоп над флоповите... Бертолачи не ги оправда парите ама не е флоп.Естигарибиа бил добар за 1 милион, Ањелка и Бендтнер како за 3ти напаѓачи биле солидни.
Едно е да платиш 35м а друго 1м, од Кондогбиа сите очекуваа да биде лидер, а Ести беше земен за ротација.Ко тој вашиот, Кондогбија флоп над флоповите... Бертолачи не ги оправда парите ама не е флоп.![]()
Не заебавај Видал го купивме 2011 не 2006 сеа и ти. Не е работата дали ги бројме успешните, Естигарибиа за сумата која беше платен (патем не беше купен туку на позајмица за 1мил) си ја одигра улогата негова.[DOUBLEPOST=1455833400][/DOUBLEPOST]Без разлика дали дошле без пари или за 1 мил пак му се бројат како реализирани трансфери. Или му ги броите, само оние играчи кои успеаа?
Го купи Видал во период, кога не беа толку напумпани цените. Ај сега за сума помала од 15 мил евра нека купи таков играч од клуб од Германија. Тогаш и Ибра беше шитнат, за 25 мил евра на 5 рати.
Читај убо жити се оти овие месеци некако не дочитваш како треба и одвај чекаш прилика гледам на Јувенташ да се нафрлиш ко пума на газела ебате, не глумила лудила поарен постер си од ова.Естигарибиа бил добар за 1 милион, Ањелка и Бендтнер како за 3ти напаѓачи биле солидни.
35м е исто ко 1?Ко тој вашиот, Кондогбија флоп над флоповите... Бертолачи не ги оправда парите ама не е флоп.![]()
Вие го кренавте до небо, да ви е*ам семката.Не се феил точно е, затоа за Видиќ курот ни го подувавте да ви ебам тоа вошките.![]()
Не се феилови бе, на позајмица беа.Каков Видич бе дечко, Торес е правиот трансфер на децениja. Тука негде со Подолски.
За Ести велев јас дека е 1м не БертолачиБертолачи не беше купен 1 милион.
Не ме сфативте.
Сакав да му кажам на јамеу дека и они имаа еден таков у фан клуб со изјавата за Кондогбија и Бертолачи.
Иначе трансфер си е трансфер, што има врска колку и дали е платен воопшто ако ништо не изиграл.
Значи и Видиќ не беше феил кај нас пошто беше без пари земен.![]()
И шо ме боли кур мене колку пари е купен Естигарибија?За Ести велев јас дека е 1м не Бертолачи![]()
Мислев за него велиш ебатеИ шо ме боли кур мене колку пари е купен Естигарибија?![]()
Брат од Видич вие чекавте одлично да игра,Бертолачи не беше купен 1 милион.
Не ме сфативте.
Сакав да му кажам на јамеу дека и они имаа еден таков у фан клуб со изјавата за Кондогбија и Бертолачи.
Иначе трансфер си е трансфер, што има врска колку и дали е платен воопшто ако ништо не изиграл.
Значи и Видиќ не беше феил кај нас пошто беше без пари земен.![]()