Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За Естегарибија да не потсетувам какви муабети се вртеа тука.

Дај потсети не плис.
Па изигра 2-3 добри текми на почетокот и почна лупањето у гради за сега типот да игра во Боговиње и Деви и компанија да се правдаат дека не е фејл трансфер. Уствари кај има Јуве фејл трансфери, само за 0 евра зимаат играчи и ако не се погодат не се важи пошо се за без пари земени. :misticen:

Па изигра 2-3 добри текми на почетокот и почна лупањето у гради за сега типот да игра во Боговиње и Деви и компанија да се правдаат дека не е фејл трансфер. Уствари кај има Јуве фејл трансфери, само за 0 евра зимаат играчи и ако не се погодат не се важи пошо се за без пари земени. :misticen:
Естигарибија Изигра се на се 15 утакмици од кои можеби 4 или 5 беше стартер. Даде гол против Наполи у Сан Паоло на резултат 2-0 за Наполи. Изигра добро и со Милан и на некои утакмици беше повеќе од солиден.Беше доведен после Копа Америка каде за Парагвај беше одличен и битен играч. Изигра една сезона и се продаде.. пошто втората сезона Јуве не играше со крила.. Не знам зашто ти го пишувам ова :ROFLMAO: ама сакам да ти објаснам дека никој во Јувентус не го сметаше Естигарибија за некој битен фактор за во индина. Друго е например за Красич да збориш каде што он после првите 5 6 кола каде што се истури голови давање го снема од мапа што се вели и сеуште не знаеме што се случува со тој човек. Или Мартинез кој за 12 милиони оправда 100 евра само.

Последно уредено:
Абе, а Диего за флоп не си го рачунате :) ?
Нему тревата не му се погоди во Италија :LOL: ... а дојде во Јуве како еден од најдобрите ако не и најдобар на неговата позиција:X3:

Он дошол у многу лош тим и не се рачуна тоа :Д
Исто како што пола играчи во Милан се во многу лош тим а во друг ќе му се види вистинската вредност т.е. ќе блеснеле.

Сакам да видам кога сум се лпал в гради за Естигарибиа тука јас. Типот можи да игра и за Брешов Мост ракомет не ми е гајле мене јас пак ќе речам за сумата која е платен и беше на позајмица за мене лично не беше ниту флоп ниту класа играч си ја збрка работата и си го пуштија. Еден тон играчи поталентирани и подобри ехее од Ести завршиле после добра сезона во чкљ екипи а не пак естигарибиа.

Флоп играч да биди треба да има шанса и барем една сезона да изигра па да процениме дали флоп ако памтиш истото го реков за Кондогбиа поназад најди читни ко шо гледам ќе ти треба :)

Исто како што пола играчи во Милан се во многу лош тим а во друг ќе му се види вистинската вредност т.е. ќе блеснеле.

Сакам да видам кога сум се лпал в гради за Естигарибиа тука јас. Типот можи да игра и за Брешов Мост ракомет не ми е гајле мене јас пак ќе речам за сумата која е платен и беше на позајмица за мене лично не беше ниту флоп ниту класа играч си ја збрка работата и си го пуштија. Еден тон играчи поталентирани и подобри ехее од Ести завршиле после добра сезона во чкљ екипи а не пак естигарибиа.

Флоп играч да биди треба да има шанса и барем една сезона да изигра па да процениме дали флоп ако памтиш истото го реков за Кондогбиа поназад најди читни ко шо гледам ќе ти треба :)

Koи се тие играчи? :D

Иначе не можеш да не го сметаш Диего за флоп. Заедно со Мело. Пофлоп трансфери тој трансфер период во Италија никој не напраи. :D

Koи се тие играчи? :D

Иначе не можеш да не го сметаш Диего за флоп. Заедно со Мело. Пофлоп трансфери тој трансфер период во Италија никој не напраи. :D
Пак си измешал нешто, Диего и Мело немаат настапувано за Јувентус :Д
Нема шанси Јуве да напраиле лош трансфер.

златни Елиа и Естигарибиа ги има на клупа,

Луѓе Естигарибиа е машина од играч мислам дека ке ги турни пепе и елиа за левото крило само му треба шанса ...а Џакерини мислам дека кај да е ке му го земе местото на красич

За ова највеќе се согласувам .. Естигарибија дефинитивно не сме го виделе на утакмица али верувајте дека дечкото ќе распали и ќе прерасне во еден од најдобрите леви крила ...

Естигарибиа - немаме видено ни 50% од тоа што може да го направи ( пр. Копа Америка).

И секако следува стручна експертиза.... :icon_lol:
во секој поглед и непоглед :pos:

Добро бе со што заслужува Естигарибиа да се нарече фудбалер???....ако му е за трчање и покривање мене нека ме земи Конте и јас можам да трчам!

Па Џакерини за Естигарибиа е Месси во секој можен поглед и непоглед кога се работи за фудбаслката игра..па овај парагваецот три чисти нема од фудбал!

И секако следува стручна експертиза.... :icon_lol:
во секој поглед и непоглед :pos:
Е и која дата е жити се? Да барам сега јас како Видич и остала багра секлот омелото ги праевте К.Роналдо и Меси и да си ги мериме тука на кое поголем или како, пошто во последно само за то ве бива со клипче сериозно :)

Не ни ми текнало дека сум го рекол ете и сум го рекол али барем сега се корегирав како на пр вие никогаш нема да се корегирате за Видич и Кондогбија кој моментално е најголем феил од трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom